Un fond de ten pe măsura tuturor

Healthy Glow, Chanel, Les Beiges

Un ten curat, fără cusur, care să strălucească de sănătate. Un machiaj cât mai natural şi care să nu dureze o veşnicie să îl aplicăm. Acestea sunt, fără îndoială, principiile după care noi, femeile, ne ghidăm în ultima vreme. Chanel pare că ne-a citit gândurile. Astfel, ne întâmpină aşteptările cu o gamă de fonduri de ten revoluţionare. Les Beiges Healthy Glow se alătură produselor din faimoasa colecţie Les Beiges, care ne-au cucerit încă de la lansare.

Se vorbeşte tot mai des despre no make-up make-up. Un trend pe care de altfel, multe dintre noi s-au grăbit să îl adopte întrucât implică reducerea considerabilă a numărului de produse pe care să le folosim. Şi cum suntem mereu în criză de timp, e foarte tentant să ţinem cont de noile reguli.

Unii experţi, prezenţi în backstage la Fashion Week, merg chiar mai departe. Astfel, s-au aventurat în a ne propune  să renunţăm cu desăvârşire la cosmetice şi să ne afişăm în lume, în semn de încredere în propria persoană,  fără pic de fond de ten.

Înainte de a ne hazarda şi de a urma exemplele oferite pe podium, vă propun să luaţi în calcul ce e mai bine pentru piele. Dincolo de latura estetică, un fond de ten cu o formulă atent concepută este un scut (deloc de neglijat) împotriva agresiunilor externe.

chanel gisele

Noul fond de ten Les Beiges Healthy Glow de la Chanel ţine cont de stilul nostru de viaţă şi bifează toate pretenţiile noastre. Deşi doar tu vei şti că l-ai folosit, cei din jur vor fi surprinşi de strălucirea naturală a tenului tău. Mai mult, te asigur că pielea ta, care va radia de prospeţime, va stârni multe invidii.

Produsul este  extrem de uşor de aplicat: te poți folosi doar de vârfurile degetelor şi fără a fi nevoie să mai foloseşti  vreo pensulă. Are o textură lejeră, care îi permite pielii să respire, protejând-o însă totodată graţie formulei de ultimă generaţie.

Rolul fondului de ten nu este doar de a înfrumuseţa tenul, ci şi de a-l menţine sănătos.  Healthy Glow este îmbogăţit cu extract de kalanchoe (o plantă cunoscută pentru puterea sa de a se adapta la diverse climate), care ajută la hidratarea şi oxigenarea pielii, şi cu SPF 25 UV, care protejează pielea de soare, de radicalii liberi şi de stresul oxidativ. În plus, încapsulează un derivat de acid hialuronic, care asigură o senzaţie de confort pe toată durata folosirii. Datorită acestui polimer, machiajul rămâne impecabil întreaga zi.

Mai rămâne doar să decizi care dintre cele 14 nuanţe ţi se potriveşte.

Tips: Dacă îţi doreşti o strălucire mai puternică, alege o nuanţă  mai deschisă decât pielea ta; ton pe ton dacă urmăreşti să obţii o strălucire naturală, sau o nuanţă mai închisă decât cea a tenului tău pentru un rezultat sun-kissed subtil. În funcţie de cât de mult produs aplici, rezultatul poate fi unul transparent sau un finish mai sofisticat.

Foto: Chanel