#FollowTheTrend: Ținute all white

Ținutele all white nu sunt cele mai practice, dar, cu siguranță, au acel efect stylish pe care vrei să-l obții cu mai toate ținutele tale. Parctic, albul te duce pe scurtătură la look-ul acela ideal de vară. Poți alege să mizezi pe layering și să alături sau să suprapui mai multe piese în aceeași nuanță ori o variantă clean, cu o singură piesă – o rochie, un kimono etc. Mai jos, am făcut un tur al podiumurile acestui sezon și am ales cele mai cool look-uri all white.

Zadig&Voltaire

Un costum pe care-l asociezi cu o bustieră într-o culoare contrastantă poate însemna un outfit sexy. La fel și o pereche de pantaoni scurți purtați alături de o cămașă oversized cu centură în talie. Pont: Coafează-ți părul într-o manieră cât mai naturală.

Miu Miu

Vara aceasta, mai mult ca oricând, te poți juca ușor cu transparențele. Jonglează cu layering-ul și, dacă-ți dorești un look bold, folosește accente de culoare.

Isabel Marant

Alege o salopetă albă structurată sau una cu siluetă ’80 și poart-o cu pantofi albi de inspirație retro ori sandale cu barete multiple, pentru o ținută all white reușită.

Simone Rocha

Lookurile ultrafeminine sunt la mare căutare în această vară, Inspiră-te din colecția Simone Rocha pentru primăvară-vară 2018 ca să-ți dai seama cum obții o siluetă în acest spirit. Accesoriile cu perle și pietre prețioase din styling-ul colecției sunt și ele foarte actuale, așa că ia-le în considerare pentru a ob’ine un look feminin desăvârsit.

Foto tinute all white: hepta.ro