Follow the trend: Cum porți piesele transparente

Simone Rocha, Loewe, Giambattista Valli, Alberta Ferretti, Valentino sunt doar câteva dintre show-urile care au propus materiale transparente pentru acest sezon – vorbim despre rochii din tul, din PVC ori din mătase, bluze și fuste din dantelă etc. Sigur că piesele transparente vor funcționa cu pregădere în outfiturile de seară, însă ai variante cât se poate de cool și pentru cele de zi, cum ar fi o rochie midi, oversized, pe care o poți purta peste un overall, ori cu pantaloni cu talie înaltă și o helancă subțire, din lână.

Vrei un look statement cu accente ultra feminine pentru party-urile sezonului? Inspiră-te din show-ul Simone Rocha pentru acest sezon. 

Rochia transparentă supradimensionată poate fi purtată deopotrivă într-un ansamblu de zi, cu jeans și un tertleneck și într-unul de seară, cu un 0verall slim-fit.

Jonglează cu piesele transparente în layering – poți purta o fustă midi transparentă vaporoasă peste care să suprapui o altă fustă mini geometrică dintr-un material rigid, adaugă un turtleneck ori o bluză clean-cut transparentă. 

O rochie transparentă, vaporoasă, într-o culoare neutră și un pulover oversized vor compune unul dintre cele mai stylish outfituri ale acestei ierni. Tip: Adaugă o bentiță și cizme de inspirație 70s.

Iată mai jos câteva piese cool, transparente, pe care le găsești acum în magazine:

Bluză TOPSHOP, 159 lei
Inel BIGLI, Cellini, 12.560 lei
Șosete COS, 49 lei
Rochie Max Mara, 4.129 lei
Cercei Uterque, 235 lei
Bluză Reserved, 59,99 lei
Ochelari Balenciaga, K Optic, preț la cerere
Talisman PANDORA, 159 lei
Geantă Furla, 1.720 lei