Florin Piersic Jr. și Tudor Chirilă, în același film cu Samuel L. Jackson şi Michael Keaton

Filmul de acțiune „The Protégé’, regizat de Martin Campbell, a fost filmat în România și în Bulgaria și are o distribuție care ne bucură: Florin Piersic Jr., Tudor Chirilă, George Piştereanu, Michael Keaton și Samuel L. Jackson.

Filmările s-au desfășurat anul trecut, în perioada ianuarie-martie, la Bucureşti şi Snagov. „The Protégé’ îi urmărește pe Anna (Maggie Q) și Rembrandt (Keaton), doi dintre cei mai mari asasini plătiți din lume, care s-au cunoscut în Vietnam. Ani întregi au călătorit prin toată lumea întrecându-se în a pune mâna pe cele mai profitabile contracte. Dar când mentorul Annei, Moody (Samuel L. Jackson), este omorât, cei doi vom da deoparte neînțelegerile și se vor întoarce în Vietnam în căutarea ucigașului.

„The Protégé„ va avea premiera mondială pe 20 august 2021. Tudor Chirilă a făcut şi primele dezvăluiri despre colaborarea cu regizorul filmului:

Am întâlnit o echipă fantastică cu mulți profesioniști români, ceea ce m-a bucurat. Adevărata întâlnire însă a fost cu regizorul Martin Campbell (Golden Eye, Mask of Zorro, Casino Royale). Am lucrat cu el ireproșabil. Martin este o mașinărie. Meticulos, organizat până în cele mai mici amănunte, întotdeauna în control pe platou, el este cu adevărat întruchiparea liderului pe care un actor îl așteaptă în regizor. Nimic nu este întâmplător în procesul lui de lucru. Respectul lui pentru actor este la cote maxime și asta se poate observa din atenția cu care tratează fiecare rol, indiferent de lungime.

Printre filmele celebre filmate în țara noastră se numără: Cold Mountain (2003), “A Christmas Prince”, “The Christmas Prince: A Royal Wedding”, “The Princess Switch” (2017), The Brothers Bloom (2008), Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011), Transporter 3 (2008) War Dogs (2016), Modigliani (2004).

Categorii Lifestyle