VIDEO: Trend Challenge – Colecția Florí, Lana Dumitru pentru Avon

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, Lana Dumitru, semnează ultima colecție specială, Florí, alături de Avon. Colecția capsulă vine în completarea produselor de beauty care fac parte din gamele Avon și va cuprinde piese vestimentare și accesorii cu imprimeurile și motivele care au consacrat brandul LANA.

Colecția este una sport-couture, ușor de purtat de la birou la un party, iar noi am explorat tocmai versatilitatea acesteia și am purtat-o în trei instanțe diferite schimbând ușor tonul ținutelor prin accesorii. În primul look ne-am pregătit pentru un party, așa că eu am mizat pe suprapuneri: o pereche de skinny jeans peste care am pus o rochie din voal, totul completat de un bomber cu motive florale tradiționale, reinterpretate. Dana a preluat din inspirația folosită în crearea colecției și a folosit mai multe brâuri ca și centură, alături de pe pereche de pantaloni boyfriend și de niște pantofi cu ciucuri foarte colorați.

Pentru ținuta de birou eu am ales din nou suprapunerile și am purtat o pereche de skinny jeans pe sub rochia din colecția Lana, completând totul cu o pereche de ciocate lăcuite. Este o ținută potrivită unui mediu relaxat, creativ, iar Dana a explorat o ținută puțin mai formală, alegând să completeze rochia cu un sacou și cu o pereche de botine.

Pentru ținuta de seară am ales amândouă să punem accentul pe rochie, fără foarte multe alte artificii. Eu am mers pe rețeta clasică care poate completa o rochie scurtă de seară: un clutch (din aceași colecție LANA pentru Avon) și o geacă de piele. Dana a completat totul cu o pereche de tocuri foarte înalte, care se leagă pe gleznă- am fost amândouă gata să ieșim în oraș!

Colecția LANA pentru Avon o puteți găsi începând cu 9 noiembrie până pe 26 decembrie în broșura Avon și pe www.avon.ro.

Categorii Video