Fiți pregătiți pentru o nouă aventură galactică: „Rogue One: O poveste Star Wars”

los_alamos_payoff_poster_romania-2

Există fan-cluburi dedicate, există milioane de spectatori la fiecare nou episod al seriei, există păpuși, jocuri și adevărate conferințe dedicate acestui fenomen. prin urmare, nu puteam să nu semnalăm, pe larg, apariția unei noi serii Star Wars. 

Lucasfilm prezintă primul film din seria de filme de sine stătătoare Star Wars: Rogue One: O poveste Star Wars, o nouă aventură epică. „George Lucas era entuziasmat, nu doar în legătură cu filmele noi din Saga, ci şi de potenţialul de a realiza poveşti de sine stătătoare, care să se desfăşoare în cadrul universului Star Wars”, a explicat producătoarea Kathleen Kennedy. „Episoadele Star Wars (I-VII) urmăresc familia Skywalker şi au o continuitate a firului narativ. Filmele de sine stătătoare, care pot interveni oricând în cronologie, vor introduce noi personaje şi vor explora o varietate mai largă de genuri”, a adăugat ea.

Pe scurt, într-o perioadă plină de conflicte, un grup de eroi neobişnuiţi îşi unesc forţele pentru misiunea de a fura planurile pentru Death Star, cea mai puternică armă de distrugere pe care o are Imperiul. Acest eveniment cheie de pe parcursul poveştilor Star Wars uneşte oameni obişnuiţi care aleg să facă lucruri extraordinare. Făcând acest lucru, ei devin o parte din ceva măreţ, mai important decât ei înşişi.

În realizarea filmelor originale care reprezintă moştenirea din saga cinematografică, George Lucas a fost extrem de influenţat de nenumărate genuri de film, de la Western-urile lui John Ford la filmele lui Kurosawa la producţiile despre Al Doilea Război Mondial. „Este perioada de după Episodul III şi a eliminării cavalerilor Jedi, când toţi Jedi rămaşi s-au ascuns”, spune povestea. Este înainte de momentul întoarcerii lui Obi-Wan şi a reapariţiei lui Yoda. Cetăţenii de rând sunt cei care trebuie să facă un pas înainte şi să-şi arate eroismul.

Rogue One: O poveste Star Wars este regizat de Gareth Edwards, iar din distribuţie fac parte Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Zen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmen, Jiang Wen şi Forest Whitaker. Producătorii filmului sunt Kathleen Kennedy, Allison Shearmur şi Simon Emanuel, cu John Knoll şi Jason McGatlin producători executivi.

Filmul Rogue One: O poveste Star Wars este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră din 15 decembrie 2016, în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Categorii Lifestyle