Filmuleț adorabil cu copiii Ducilor de Cambridge, care aplaudă membrii sistemului medical britanic

printii

Un filmuleț publicat pe pagina oficială de Instagram a Ducilor de Cambridge îi arată pe Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și pe Prințul Louis (2 ani) cum aplaudă frenetic, pentru a-și arăta aprecierea față de sistemul medical de sănătate publică din Marea Britanie, prescurtat NHS.

Imaginea cu cei trei prinți care aplaudă este adorabilă, iar toți componenții sistemului sanitar englezesc au răspuns plini de emoție aprecierii oferite de populație, care urmează exemplul Familiei Regale.

”Către toți doctorii, asistentele, infirmierii, farmaciștii, voluntarii și ceilalți membri ai NHS, care muncesc neîncetat pentru a-i ajuta pe cei afectați de COVID19: Mulțumim!”, au scris Ducii de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton pe pagina lor de Instagram, alături de filmulețul cu cei trei copii aplaudând.

Exemplul celor trei prinți, copiii Ducesei Katherine și al Prințului William a fost urmat și de alti membri ai Familiei Regale, dar și de oamenii de rând și de multe vedete, care au aplaudat la propriu eforturile depuse de sistemul medical în lupta pentru tratarea și  împortiva răspândirii Coronavirus.

Ducilor de Cambridge li s-au alăturat Sophie, Contesa de Wessex, soțul ei, Prințul Edward și copiii lor, dar și cuplul Rachel Weisz-Daniel Craig și familia Beckham și mulți alții.

 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle