12 filme noi de văzut în noiembrie la cinema

Blockbustere care promit acțiune, aventură și mult suspans, un biopic inspirat de viața legendarului Freddie Mercury, pelicule românești și un fantasy numai bun după Halloween: descoperă titlurile noi din această lună.

Bohemian Rhapsody (Premiera: 2 noiembrie)

Filmul regizat de Bryan Singer și Dexter Fletcher urmărește povestea unui artist legendar, Freddie Mercury (interpretat de Rami Malek din Mr. Robot), dar și ascensiunea trupei sale, Queen, care a revoluționat muzica cu un sound total diferit de ceea ce se știa la momentul respectiv.

Goosebumps 2: Haunted Halloween (Premiera: 2 noiembrie)

În noaptea de Halloween, doi prieteni găsesc un manuscris numit Haunted Halloween și eliberează un personaj diabolic, Slappy The Dummy, care vrea ca Halloween-ul să fie o sărbătoare continuă, cu monștri, dovleci și personaje înfricoșătoare la fiecare pas.

Singură la nunta mea (Premiera: 2 noiembrie)

Pelicula spune povestea Pamelei (Alina Șerban), o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă care trăiește împreună cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată, unde împart același pat. Ea visează la libertate şi se îmbarcă spre necunoscut, renunţând la tradiţiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-şi schimba destinul, dar şi pe al fiicei ei.

The Girl in the Spider’s Web (Premiera: 11 noiembrie)

După ce a fost Regina Elisabeta a II-a în serialul The Crown și Janet Armstrong în First Man, Claire Foy intră acum în pielea lui Lisbeth Salander, o hackeriță hotărâtă să facă dreptate pentru cei din jurul ei.

Climax (Premiera: 16 noiembrie)

Regizorul Gaspar Noé revine cu o peliculă inclusă și în selecția Les films de Cannes á Bucarest. Climax este povestea unui grup de tineri dansatori care se adună într-un internat izolat pentru o petrecere. După ce aceștia beau sangria amestecată cu un fel de drog psihedelic, noaptea lor ia o turnură neașteptată.

Moromeții 2 (Premiera: 16 noiembrie)

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.  Filmul este regizat de Stere Gulea, imaginea este semnată de Vivi Drăgan Vasile, producția este realizată de Oana Giurgiu și Tudor Giurgiu, iar în rolurile principale se regăsesc Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Iosif Paștina.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Premiera: 16 noiembrie)

Pentru fanii magiei și ai lui Harry Potter, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este fără doar și poate cel mai așteptat film al toamnei. De această dată, Newt Scamander (Eddie Redmayne) îi cere ajutorul lui Albus Dumbledore, interpretat acum de Jude Law, pentru a-l prinde pe diabolicul Gellert Grindelwald (Johnny Depp), care tocmai a evadat din închisoare.

The Grinch (Premiera: 23 noiembrie)

Grinch (vocea lui Benedict Cumberbatch) este din nou supărat din cauza agitației și a bucuriei din jurul sărbătorilor de iarnă, așa că hotărăște să fure Crăciunul. Dar oare nu va fi nimeni care să-l împiedice?

Creed 2 (Premiera 23 noiembrie)

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed (Michael B. Jordan). Între obligațiile din viața personală și pregătirile păentru următorul meci, acesta ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa.

Un om la locul lui (Premiera: 23 noiembrie)

Laura (Ada Galeș) este medic într-un oraș de provincie din România. Este drăguță, tânără, pragmatică și emotivă.  Mai mult decât atât, Laura este însărcinată cu iubitul ei, Petru (Bogdan Dumitrache), inginer de foraj într-o companie multinațională. În timp ce ea visează la o evadare din micul oraș și la un mariaj ca în reviste, despre care să poată povesti altora, viitorul ei soț trebuie să ia o decizie: este Laura femeia alături de care își va găsi fericirea sau Sonia (Mădălina Constantinescu), fosta iubită și colegă, care tocmai a suferit un grav accident de muncă?

The Nutcracker and the Four Realms (Premiera: 30 noiembrie)

O poveste numai bună de văzut în pragul sărbătorilor, The Nutcracker and the Four Realms urmărește  aventura unei fete, Clara (Machenzie Foy), care este teleportată într-o lume fantastică, un univers paralel în care îl cunoaște pe Philip, un soldat alături de care trăiește aventura vieții ei.

Robin Hood (Premiera: 30 noiembrie)

Taron Egerton revine pe marile ecrane într-o nouă ecranizare despre Robin Hood, eroul care luptă împotriva nedreptății și pornește o revoltă împotriva corupției din Anglia.

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle