Fiica Madonnei, Lourdes Leon, fashion icon, coregraf și regizor pentru cei mai cunoscuți designeri

lourdes leon stella mccartney

La 23 de ani, Lourdes Leon parcurge încet și sigur drumul către statutul de fashion icon și este imaginea celei mai noi campanii Adidas by Stella McCartney, în care a jucat și rolul de coregraf și de regizor.

Lourdes Leon nu este nici pe departe atât de îndrăzneață precum mama ei, dar nu este mai puțin apreciată și face parte din cele mai noi și cool campanii de fashion, iar cea mai recentă dintre ele este cea pentru Adidas by Stella McCartney. Colecția reprezentată de Lourdes Leon promovează ținute sport care să aibă un impact minim asupra mediului.

lourdes leon stella mccartney

Generația mea este sensibilă față de subiectele care implică felul în care ne raportăm unii la ceilalți și la planetă, iar starea actuală a mediului ne afectează. O cunosc pe Stella de când mă știu și am încredere în viziunea ei sustenabilă asupra acestei colecții cu Adidas.”

lourdes leon stella mccartney

Lourdes Leon a fost protagonista mai multor campanii de fashion de succes și a colaborat cu Jean Paul Gaultier, preferatul mamei ei, cu Miu Miu și era nelipsită din primul rând de la cele mai așteptate prezentări de modă.

Totuși, campania pentru Stella MacCartney marchează și o premieră pentru Lourdes, deoarece nu este doar model, ci și coregraf și regizor. Lourdes este absolventa a Universității din Michigan cu specializarea în Dans. Astfel, tânăra coregrafă aspirantă a regizat campania alături de Anna Pollack și s-a ocupat de selecția artiștilor care au luat parte la filmări. A fost minuat, deoarece Anna și cu mine am avut libertatea de a crea ceva care sa reflecte autenticitatea, am colaborat cu prieteni care împart aceleași principii și valori și apreciază dansul”, a adăugat Lourdes Leon.

lourdes leon stella mccartney

Aceasta nu este prima dată în care unul dintre copiii Madonnei este protagonsitul unei ampanii Adidas. În 2016, fiul Madonnei, Rocco Ritchie, a făcut parte din echipa de vedete care promovau colecția #WangSquad pentru Adidas, creată de Alexander Wang pentru Adidas Originals.

Foto: Stella Mccartney