Fiica lui Heidi Klum, Leni, calcă pe urmele mamei ei

leni heidi klum

Leni, fiica în vârstă de 16 ani a lui Heidi Klum (47 de ani), se lansează în modă alături de mama ei și apare împreună cu aceasta pe coperta ediției germane a publicației Vogue.

Leni este fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore și începe să-și croiască, încet și sigur, o carieră în modă, călcând astfel pe urmele mamei ei, unul dintre cele mai cunoscute modele internaționale, în prezent antreprenor și vedetă de televiziune. Leni și Heidi Klum au apărut împreună pentru prima dată pe cea mai recentă copertă a ediției germane Vogue. Cele două urmează astfel modelul inițiat de Cindy Crawford și de fiica ei, Kaya, care a devenit un manechin de succes.

leni heidi klum

Leni a fost crescuta de tatăl ei vitreg, cântărețul britanic Seal, cu care Heidi Klum mai are trei copii și de care a divorțat în urmă cu câțiva ani.

leni heidi klum

”Sunt atât de mândră de tine! Și nu pentru că ai ales această cale. Știu că orice ai face, vei reuși pe cont propriu. Ai știut dintotdeauna ce vrei și ce nu vrei. Nu ești un ”mini-me”. Sunt fericită că acum poți să arăți cine ești tu cu adevărat. Știu că a fi fiica mea nu e întotdeauna ușor. N-ai avut niciodată ocazia să crești ”normal”. Dar ce mai este ”normalul” în ziua de azi? Să crești alături de trei tați diferiti probabil că n-a fost ușor”, a scris Heidi Klum într-un exercițiu de sinceritate pe Instagram, alături de fotografia cu fiica ei, și a adăugat:”Ai talentul să obții tot ceea ce e mai bun din orice. Este o tânără încrezătoare care se zbate pentru a obține ceea ce își dorește și, ceea ce e cel mai important- ești un om minunat cu o inimă mare. Sper că, oriunde ai fi, vei păstra în minte ceea ce te-am învățat în ultimii 16 ani”.

Heidi Klum s-a căsătorit anul trecut cu rockerul Tom Kaulitz (31 de ani), fostul component al trupei Tokio Hotel.

Foto: Vogue, Instagram, Hepta

Categorii Lifestyle