Fifty Shades Darker: toate detaliile despre noul film

cover

Noul trailer Fifty Shades Darker a fost lansat zilele trecute și nebunia din jurul personajelor Christian Grey (Jamie Dornan) și Anastasia Steele (Dakota Johnson) a reînceput! Ecranizarea celui de-al doilea volum al lui E. L. James va avea premiera în prag de Valentine’s Day, pe 10 februarie 2017, noua peliculă fiind regizată de James Foley (regizorul din spatele unor filme și seriale ca House of Cards, Wayward Pines, Fear, The Corruptor).

La ce să ne așteptăm de la noul film? Din trailerele apărute până acum, direcția pare destul de clară: mai mult mister (influența lui Foley, care s-a ocupat până acum preponderent de thrillere, este vizibilă), mai multe scene hot între Christian și Anastasia, dar și mai multe personaje din trecut, care intervin în relația lor.

Christian și Anastasia se împacă (după finalul Fifty Shades of Grey foarte dramatic), iar Anastasia pare destul de hotărâtă să nu îl mai lase pe tulburatul milionar să joace după propriile sale reguli. În scenă apare și Leila (Bella Heathcote), o tânără care i-a fost „supusă” lui Christian înaintea Anastasiei, și care pare să nu fi renunțat la ideea că povestea sa cu Dominatorul Grey s-a încheiat.

Și cum o problemă nu vine niciodată singură, Elena Lincoln sau doamna Robinson, amanta din adolescență a lui Christian Grey, își va face apariția în Fifty Shades Darker. Iar alegerea lui Kim Basinger pentru acest rol este cum nu se poate mai potrivită!

kim-basinger

În plus, actorul Jamie Dornan a promis că filmul va fi mult mai „plăcut” decât primul din această franciză (care a primit nenumărate critici), pentru că echipa nu a mai simțit presiunea de a mulțumi audiența cu orice preț.

darker

„Toată lumea s-a relaxat și nu a mai fost acea presiune de a seta tonul pentru următoarele filme, așa că m-am simțit un pic mai liber de data aceasta și probabil din acest motiv a fost mult mai plăcut”, a declarat actorul pentru The Hollywood Reporter.

Filmările pentru Fifty Shades Darker s-au încheiat în iulie 2016 și pregătirile pentru premiera de pe 10 februarie sunt în toi, așa că vă lăsăm câteva imagini din unul dintre cele mai așteptate filme ale anului viitor.

anastasia fifty fifty1 grey

Iar dacă încă nu ați văzut primul trailer Fifty Shades Darker, acesta este chiar aici!

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle