FIESTA DEL CINE – Maraton de filme scurte

Plasat la intersecţia dintre film, muzică şi artă, FIESTA DEL CINE îşi anunţă ediţia-pilot, ce va avea loc pe data de 1 septembrie, începând cu ora 20:00, la Shut Up Beach, Mamaia.

Seara evenimentului va fi deschisă cu maratonul de filme scurte, într-un cadru de poveste, urmat de o petrecere pe plajă ce va ţine până în zori, pe muzica celor de la Moonlight Breakfast.

Scurtmetrajele prezentate în cadrul evenimentului au fost atent alese de ADFR (Asociaţia de Dezvoltare a Filmului Românesc) & ShortsUP, mai exact de selecţionerul Massimiliano Nardulli (NexT Film Festival, Timishort, Brest etc) şi directorul artistic ShortsUP/selecţionerul de film Alexandra Safriuc.

Selecţia primei ediţii Fiesta Del Cine reuneşte o varietate de stiluri şi subiecte, pentru a reda publicului spectator o imagine cât mai relevantă a producţiei de film de scurtmetraj din acest moment.

Fiesta del Cine promovează industria filmului românesc şi a oamenilor din domeniu, dar este şi un punct de convergenţă prin reunirea mai multor canale de expresie artistică.