Fețe regale în public la finala Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams

halep williams wimbledon

Simona Halep va juca prima ei finală la Wimbledon sâmbătă, 13 iulie, împotriva Serenei Williams, care se află pentru a 11-a oară în finala turneului britanic. Jucătoarea americană de tenis, actualmente numărul 10 în clasamanetul WTA, va avea o susținere puternică din partea publicului, mai ales că la meci vor asista și Ducesa de Cambridge – Kate și Ducesa de Sussex, Meghan Markle, una dintre cele mai bune prietene ale Serenei.

halep williams wimbledon

Cele două ducese n-au mai ieșit oficial în public împreună de anul trecut, tot de la meciurile de tenis de la Wimbledon, iar anunțul participării lor a fost făcut public pe contul de Twitter al Palatului Kensington. Ducesa de Cambridge, care patronează Cluburile de tenis și de crichet britanice, alături de Ducesa de Sussex, vor lua parte la finala feminină de tenis de la Wimbledon”, spune anunțul făcut pe Twitter.

Cele două ducese nu vor lipsi nici de la finala masculină de duminică de la Wimbledon.

meghan markle wimbledon

Kate Middleton și Meghan Markle au mai urmărit câteva meciuri din public la ediția 2019 a turneului de la Wimbledon, Ducesa de Sussex fiind nelipsită de la meciul Serenei de pe 4 iulie, unde jucătoarea americană a învins-o pe slovena în vârstă de 18 ani, Kaja Juvan.

Dacă va câștiga împortiva Simonei Halep finala de la Wimbledon, aceasta va fi cea de-a 24 victorie într-un turneu de mare șlem a Serenei.

Meciul va avea loc la ora 16.00, ora României.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle