Festivalul de film al parfumurilor toamnei

Ignoră data din calendar și vremea neprietenoasă de afară! Este timpul să te bucuri de festivalul celor mai noi parfumuri care au ajuns, din octombrie, și în magazinele de beauty din țară. Hailey Bieber, Chris Hemsworth, Lucy Boynt ne fac să visăm cu ochii deschiși!

Din nou pe plajă cu Versace

Pentru cele dintre noi care nu s-au săturat de plajă și de soare, Dylan Turquoise este parfumul care ne ajută să visăm la zilele toride petrecute lângă valurile mării.

Floral lemnos moscat

Note de vârf : esenţă de mandarină, esenţă de lămâie Primofiore, piper roz

Note de mijloc: absolut de muguri de coacăze negre, petale de iasomie, frezie, Guava

Note de bază: Clearwood®, acorduri lemnoase, mosc

Parfumier: Sophie Labbé

Dylan Turquoise a fost creat din ingrediente naturale şi sintetice de cea mai bună calitate, obţinute din lanţuri de aprovizionare sustenabile şi atent monitorizate, din întreaga lume.

Întruneşte cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte sustenabilitatea mediului şi pe cea socială, fiind aliniat cu principiile chimiei verzi* şi beneficiind de cele mai recente cercetări în biotehnologie.**

Peste 85 %dintre ingredientele brute folosite în parfum sunt biodegradabile.

* o abordare bazată pe un proces de maximă eficienţă pentru a minimiza impactul asupra mediului şi asupra sănătăţii oamenilor.

** un proces ce implică utilizarea unor ingrediente brute care sunt 100% biodegradabile şi au un impact foarte scăzut asupra mediului.

Campania de comunicare Dylan Turquoise îi poartă pe privitori în lumea idilică Versace. Prin mişcări inovative şi fluide ale camerei, se defineşte simţul gravităţii. Suntem atraşi în situaţii atemporale unde albastrul mării întâlneşte lumea colorată Versace.

Mişcările circulare dezvăluie protagonista, Hailey Bieber, pe o plajă superbă, trecând de la situaţiile de grup la momente intime, senzuale, în apă şi în afara ei.

O naraţiune glamour, senzuală şi o estetică ce transformă familiarul în nou, normalul în extraordinar şi plaja într-o lume Versace.

Parfumul Versace Pour Femme Dylan Turquoise va fi disponibil în parfumerii, începând cu luna octombrie (385 lei, 50 ml, EDT).

Chris Hemsworth, bărbatul zilei

Noul parfum BOSS Bottled Eau de Parfum de la Hugo Boss îl are ca ambasador pe celebrul actor Chris Hemsworth.

O compoziție lemnos-condimentată, BOSS Bottled Eau de Parfum a fost creată de parfumierul Honorine Blanc.

Noua apă de parfum este mai caldă și mai intensă.

Note de top: măr, bergamotă, pieper negru.

Note de mijloc: castan, cardamom, scorțișoară.

Note de bază: vetiver, mosc.

Ingredientele vin din surse naturale și sunt folosite metode de extracție inovatoare, astfel, parfumul rezultat este unul excepțional, surprinzător, contemporan.

Fericire cu Lucy Boynton și Chloé Eau de Toilette

Parfumerii Sidonie Lancesseur și Michel Almairac au creat acest ultim parfum, Rose Tangerine. Ca întotdeauna, parfumul include emblematica notă Chloé: un trandafir strălucitor, proaspăt, limpede, care face parte din identitatea parfumului mărcii.

Cu Rose Tangerine, nota unică de trandafir capătă o întorsătură neașteptată inspirată de fructe: esența plină de viață și însorită a mandarinei aduce strălucire parfumului, în timp ce coacăzele negre îi întărește caracterul.

O bază de cedru și chihlimbar alb persistă mult timp și îi oferă o eleganță simplificată, ultracontemporană. Chloé Eau de Toilette este o expresie a feminității care este mai liberă și mai pozitivă ca niciodată.

Actrița britanico-americană Lucy Boynton întruchipează personajul spontan, liber al noului parfum Chloé Eau de Toilette, cu frumusețea, prospețimea și farmecul ei.

Stil atemporal

CoSTUME NATIONAL este expresia unui stil atemporal, reprezentând o abordare independentă a luxului.

Identitatea olfactivă a brandului este exprimată prin intermediul unei colecții de parfumuri structurate și senzuale cu un spirit unic și modern.

Aceste parfumuri se schimbă și evoluează conform fiecărui tip de piele, completând cu eleganță fiecare stil vestimentar.

Reinterpretând cele mai nobile ingrediente ale parfumeriei – ambră, lemn de santal, șofran, iasomie, ylang-ylang, patchouli – parfumurile CoSTUME NATIONAL 100% realizate în Italia subliniază esența fiecărei personalități prin fațete senzuale și edgy rock `n’ roll.

Designul pur și esențial al sticlelor de parfum este rezultatul unui studiu ergonomic realizat de către Ennio Capasa, fondatorul brandului și creatorul acestor forme unice, care se mulează perfect pe forma palmelor pentru a transforma gestul parfumării într-unul simplu și natural.

Transformate în sticluțe, aceste opere de artă conțin parfumuri prețioase.

Colecţia de parfumuri este disponibilă, începând cu luna octombrie, într-o selecţie de magazine Sephora, Douglas şi Marionnaud (online inclusiv).

Foto: PR.