FestiGal – un spectacol-premieră în România

42619a_a4fb95d9dcfb4c7ebe68c027cce4dbff-1

FestiGal nu are limite. O singură scenă pentru zeci de supervedete, teatru, musical, circ, concursuri de improvizaţie, efecte speciale, totul în două ore de spectacol total şi fără limite de vârstă!

Ce este mai exact FestiGal? Un show unic, care îmbină teatrul muzical, circul, bătăliile în scheme de dans, muzica, costumele spectaculoase şi maparea video, totul pentru a te transpune deplin în povestea magică a viselor care se întrepătrund cu realitatea.

Vor participa multe dintre vedetele tale preferate: Pavel Bartoş, Smiley, Nicole Cherry, Alex Velea, Alina Eremia, Connect-R, Corina, Feli, Shot, Bibi, Andra Gogan, Anda Adam, Sore, Elena Gheorghe, Lora, Puya şi mulţi alţii.

Mă bucur să pot îmbina două dintre artele mele preferate, muzica şi actoria, într-un spectacol complex, pentru că deşi personajul pe care îl joc se numeşte tot Sore, caracteristicile rolului sunt diferite de ceea ce mă defineşte pe mine în realitate. Abia aştept să surprind reacţia publicului”, spune Sore.

Te-am făcut suficient de curioasă?

Poţi achiziţiona bilete pentru FestiGal de aici. Iar dacă te întrebi cu ce să te îmbraci la un astfel de eveniment, am propunerea perfectă.

Special pentru FestiGal, acest spectacol unic realizat cu artişti locali şi coordonat de Ştefan Haves, regizor al Cirque de Soleil, care va fi jucat pe 1 şi 2 decembrie la Sala Polivalentă, a fost creată o serie de tricouri.

Designul tricourilor este conceput de brazilianul Claudio Souza Pinto, un pictor suprarealist contemporan. Acestea fac parte dintr-o colecţie denumită Teatrul Vieţii, fiecare personaj/desen reprezentând o parte a existenţei.

Tricourile sunt ediţie limitată, şi le poţi găsi exclusiv în colecţia TEX, distribuită la Carrefour.

Legat de restul ţinutei, îţi propun să alegi fie o variantă edgy/cool, fie o variantă romantică/girly.

tricou-urat-2

Un tricou din colecţia TEX pentru FestiGal + o pereche de mom jeans într-o nuanţă deep & dark + o jachetă din denim cu un accent inedit (şi de preferat într-o nuanţă diferită faţă de cea a pantalonilor) compun un outfit excelent. Adaugă o pereche de botine cu decupaje, o geantă miniaturală (optează pentru una stil mesager, pe care să nu fie nevoie să o ţii toată seara în mână), un choker cu aspect preţios, care să contrasteze cu restul ținutei cu alura tough girl, şi finisează look-ul cu o căciulă jucăuşă, în ton cu aerul exuberant al festivalului.

tricou-urat-1

Alternativ, mergi pe varianta romantică şi feminină: un tricou din colecţia TEX pentru FestiGal + o fustă stil trompetă (strâmtă pe coapse şi terminată cu un volan în partea inferioară) + un duster coat sau cardigan din lână ultra-lung. Asortează o pereche de botine din piele metalizată, o poşetă într-o formă simpatică, o pălărie din lână  şi, ca finishing touch, o pereche de cercei statement.

Foto: FestiGal