Fergie și Josh Duhamel divorțează!

În timp ce unii se împacă (vezi cazul Angelina Jolie și Brad Pitt), alții hotărăsc să se despartă după opt ani de mariaj. Da, despre Fergie și John Duhamel este vorba aici!

„Din dragoste și respect față de celălalt, în acest an am decis să ne separăm. Pentru a-i da familiei noastre cea mai bună șansă de acomodare, am hotărâm să păstrăm această chestiune privată înainte să facem anunțul public. Suntem și vom fi mereu uniți pentru a ne sprijini familia”, au declarat cei doi în revista People.

Fergie și Duhamel nu au mai apărut împreună de câteva luni bune. De fapt, ultima dată când cei doi au postat ceva despre ei pe rețelele de socializare a fost în ianuarie, când actorul a pus pe Instagram o imagine cu ei și băiețelul lor, Axl. Cuplul aniversa la momentul respectiv opt ani de căsnicie.

8 years!! Love you babe.

O postare distribuită de Josh Duhamel (@joshduhamel) pe

Fergie și Josh Duhamel s-au cunoscut în 2004, când trupa din care făcea parte artista, Black Eyed Peas, filma un cameo pentru serialul lui Duhamel, Las Vegas. Cei doi s-au logodit în decembrie 2007, iar pe 10 ianuarie 2009 s-au căsătorit. Fiul lor, Axl Jack, s-a născut în august 2013.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle