Femeile Trump își continuă parada stilistică la Londra

 

melania trump stil

Cele mai importante femei din familia Trump, Melania, Prima Doamnă a Statelor Unite, și Ivanka, fiica cea mare a președintelui Donald Trump și mâna lui dreaptă, au avut apariții pline de eleganță la Londra, în vizita oficială. Cu fiecare ocazie cu care au apărut în public, ținutele lor au atras atenția, iar doamnele Trump au apelat la cei mai cunoscuți designeri pentru aparitii impecabile în vizita lor din Marea Britanie.

 

Cele mai importante femei din familia Trump, Melania, Prima Doamnă a Statelor Unite, și Ivanka, fiica cea mare a președintelui Donald Trump și mâna lui dreaptă, au avut apariții pline de eleganță la Londra

 

La dineul găzduit de președintele Trump la reședința ambasadorului SUA în Marea Britanie, Melania Trump a impresionat din nou printr-o rochie roșie, lungă, vaporoasă, cu o capă, creată de designerul casei Givenchy, englezoaica Clare Waight Keller. Ivanka Trump a apelat din nou la alb și a purtat o rochie lungă, pe un umăr, accesorizată cu cristale și a purtat pantofi Jimmy Choo.

melania trump

Cu o zi înainte, Melania Trump a apărut într-un trench Celine pentru vizita întreprinsă alături de soțul ei la reședința pimului ministru al Marii Britanii, Theresa May.

ivanka trump

Dacă facem o recapitulare a tuturor creațiilor purtate de Melania și Ivanka Trump până acum în vizita oficială din Marea Britanie, printre acestea s-ar număra nume precum: Christian Dior, Burberry, Carolina Herrera, Givenchy, Celine, Philip Treacy sau Alessandra Rich.

Foto: Hepta