Feli și Jean Gavril, din nou împreună

Feli și Jean Gavril formează un duo incediar pe scenă. După ce au avut un succes uriaș cu coverul după o piesă de-ale lui Dan Spătaru, „Îți pare rău”, Jean Gavril a promis publicului că va reveni cu o melodie proprie, pe care s-o interpreteze împreună cu Feli.

Astfel a căpătat contur „Ultimul val”, o piesă dramatică, despre plecare și golul rămas în urma pierderii cuiva drag. Inspirat de moartea tatălui unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, comandant de vas de profesie, Jean Gavril și-a pus emoțiile și trăirile față de această plecare într-o piesa încărcată de dramatism, atât ca partitură, cât și ca versuri. „La 2-3 zile după eveniment, eram în studio și înceram să scot toate sentimentele care mă încercaseră în zilele acelea. A ieșit acest refren care vorbește despre despărțire, distanță și lipsă”,  povestește artistul Jean Gavril. „Din prima clipă am știut că această piesa este perfectă pentru un duet cu Feli. Vocea ei este superbă în general, dar pe piesa asta, aduce o supradoză de emoție.”, adaugă nonconformistul Jean Gavril.

Eu sunt unul din cei mai mari fani Jean Gavril din momentul în care am facut cunostinta în studiourile HaHaHa Production. Cand Jean mi-a aratat demo-ul piesei ”Ultimul Val”, efectiv nu am putut-o asculta, pentru că treceam prin schimbări mari pe plan personal și, fiind o piesă cu un mesaj atât de intens, mă atingea prea tare. Aproape un an mai târziu, după ce multe s-au așezat, într-o seară la studio, Jean lucra la finalizarea piesei. Atunci am “fugit” la Smiley și Jean și i-am rugat să mă lase și pe mine pe aceasta piesă pe care eu o consider o capodoperă. Mă bucur mult și sunt foarte fericită că Jean a acceptat să împartă așa poveste cu mine muzical!”, mărturisește Feli

Co-producție Roton și HaHaHa Production, „Ultimul val” are muzica și versurile scrise de Jean Gavrila, Felicia Donose și Andrei Tiberiu Maria și producția muzicală realizată de Șerban Cazan și de Lucian Nagy.

Foto: Hepta