Feli lansează varianta ei proprie a piesei ”Amintirile, cu care trupa 3 Sud Est a dominat topurile muzicale în urmă cu 20 de ani

Feli readuce în actualitate piesa ”Amintirile”, hitul anilor 2000 lansat de trupa 3 Sud Est.

Ce bucurie să cânt și să rescriu parte din piesa Amintirile! Retrăiesc party-urile din spatele blocului și fix în momentul ăsta DANSEZ! Mulțumesc, 3 SUD EST!”, spune Feli, care își dorește prin această piesă, aflată în trending în topul celor mai ascultate melodii pe YouTube la doar câteva zile de la lansare, să aducă în prezent vremurile din trecut, cu ce tot a fost mai frumos în ele.

feli amintirile

Feli lansează și un videoclip al piesei ”Amintirile”. Este important să ne oferim timp în care ne gândim la toate lucrurile frumoase care ni s-au întâmplat și care ne-au construit așa cum suntem azi și să nu uităm să retrăim din când în când emoțiile trecutului cu sufletul prezentului, este o bucurie imensă. Încercați și voi!”, își îndeamnă artista Feli ascultătorii.

Produsă de HaHaHa Production, cu muzica făcută de Laurențiu Duță, Viorel Sipos, Roland Kiss, Florin Boka, Felicia Donose și Șerban Cazan și cu versurile scrise de Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Felicia Donose, piesa ”Amintirile” revine in lista pieselor de distracție cu un aer fresh.

Categorii Lifestyle