Feli lansează piesa „Mă strigă mama”

Feli este una dintre cele mai active artiste ale momentului. Ea lansează acum piesa „Mă strigă mama”, a cincea felie din jurnalul ei muzical cu inspirații folclorice.

„Mi-am imaginat povestea părinților mei și sărutările pe care și le dădeau pe furiș în spatele salciei de la poarta bunicilor și pe toate le-am transformat în cântec. Să alegi dragostea în locul a orice material mi se pare culmea romantismului pentru îndrăgostiți și culmea durerii pentru părinții lor.”, spune Feli.

„Bunica și bunicul erau cu ochii în 4 când știau că mama se întâlnește cu tata care era mare crai și ar fi dat averi ca ea să aleagă o variantă mai sigură și mai potolită pentru viitorul ei. Numai că ai mei au ales să se iubească „cu mâinile în buzunare”, fără nimic, dar cu inima plină. Mi se pare atât de frumos cum a știut mama să îl iubească pe tata ca pe nimeni altcineva!”, mărturisește artista.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica facuta de Feli impreuna cu Serban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka si Roland Kiss si versurile scrise de Feli impreuna cu Vlad Ciresan, „Ma striga mama” aduce in zilele noastre lectia iubirii neconditionate cu toate rolurile care se joaca in ea.

Categorii Lifestyle