Feli lansează o nouă piesă- „Împreună”

Feli lansează „Împreună”, o piesă despre paradoxul zilelor noastre, în care oamenii sunt #separatidarimpreuna în mijlocul unei lecții grele de viață.

„Indiferent de vremuri și de experiențe de viață nu tocmai frumoase, împreună e cel mai bine, chiar dacă acest „împreună” îmbracă astăzi forme de neimaginat în care iubirea, grija și viața nu depind de spațiu, de loc, de convenții, de niciun „trebuie” care făcea legile până mai ieri.”, spune artista.

O producție HaHaHa Production, piesa „Împreună” este compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, Smiley și Dorian din dorința de a transmite oamenilor un mesaj optimist despre un Azi plin de lecții și un Mâine senin.

„De cele mai multe ori, din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții, pentru că atunci devenim, poate fără să vrem, atenți la noi, la cei din jur și la ce ne înconjoară. În această perioadă foarte grea pentru fiecare dintre noi avem tendința să vedem că tot ce ni se întâmplă este negru și rău. Eu cred că trebuie să deschidem bine ochii, chiar dacă nu e multă variație de culoare în jur, să ascultăm atent, chiar dacă e atât de liniște, să ne deschidem sufletele, chiar dacă e multă frică acolo, și să regăsim esența și soarele din fiecare dintre noi.”, spune Feli.

Categorii Lifestyle