Feli lansează „Du-te, dorule”, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire

Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire, și, odată cu ea, și cea de-a șaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, în care își cântă povești marcante din viața și formarea ei ca om și ca artist. „Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubește și lasă”, de „Blestem” și de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu.”, povesteset Feli despre imboldul care a împins-o să creeze piesa-blestem „Du-te, dorule”.

După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simțit să-mi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape ușor de „fantoma” mea și să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viața lui.”, povestește cu sinceritate Feli despre povestea reală care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.

feli du-te dorule

Cu „Du-te, dorule”, Feli a dat cărțile vindecării pe față și a ales să dezvăluie, prin muzica și versurile sale, ceea ce oamenii de obicei încearcă să ascundă: „De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni și sensibili chiar și când sunt răniți, însă adevărul ascuns în sufletul lor este că nu simt să fie atât de altruiști și sensibili cu persoana care i-a rănit. Avem cu toții o parte întunecată în noi, pe care trebuie s-o acceptăm și s-o lăsăm să iasă la iveală din când în când, ca să ne eliberăm și să putem trece mai repede și mai ușor mai departe.”, mărturisește artista despre lecția învățată în trecut.

feli du-te dorule

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Du-te, dorule” are muzica și versurile compuse de Feli și de Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix&maxerul realizat de Lucian Nagy. Piesa face parte de pe albumul „Feli din poveste”.