Feli Donose, primul său rol în pelicula „Fixeur”

Cunoscuta artistă din industria muzicală românească, Feli debutează pe marile ecrane în cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Adrian Sitaru: Fixeur. Pelicula va rula din 27 ianuarie în cinematografele din România.

Feli joacă rolul unei cântărețe, iar spectatorii o vor vedea interpretând Je ne regrette rien, piesa lui Edith Piaf, cât și Lume, lume, cântecul Mariei Tănase.

„Sunt fericită pentru că am trăit această experiență și, deși am avut de interpretat un rol cameo, mi-a deschis pofta de actorie când am văzut cât de interesantă este lumea filmului. Rolul a fost fix pe inima mea și în legătură directă cu ceea ce simt că sunt eu: MUZICA. Și mă întreb oare care erau șansele să cânt chiar două dintre piesele pe care eu le iubesc: Je ne regrette rien – Edith Piaf și Lume, lume – Maria Tănase, unica Maria Tănase, pe care o țin în inima mea de când eram copilă”, a declarat Feli.

Fixeur a avut premiera mondială în toamna anului trecut, în cadrul Toronto International Film Festival. Cel mai nou lungmetraj semnat de Adrian Sitaru a câștigat, luna trecută, Premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Tudor Istodor, și Mențiunea Specială a Juriului în cadrul Les Arcs European Film Festival.

Pelicula, cu un scenariu scris de Claudia și Adrian Silișteanu, spune povestea lui Radu, stagiar la biroul din București al Agenției France Presse, aspirant la un post de reporter. Oportunitatea realizării unui subiect despre o prostituată minoră repatriată din Franța îi dă acestuia ocazia să își dovedească competențele. Totuși, pe măsură ce se apropie de scopul său, Radu realizează că înverșunarea cu care înțelege să facă această meserie este îndoielnică.

Din distribuție fac parte actorii Tudor Aaron Istodor, Mehdi Nebbou, Nicolas Wanczycki, Diana Spătărescu, Andreea Vasile, Adrian Titieni, Cristian Ilinca.

CITEȘTE ȘI:

Feli Donose la LIFE COUCH – VIDEO Interview

Adrian Sitaru la LIFE COUCH – VIDEO Interview

Tudor Istodor: drum spre Berlin. Berlin Shooting Stars

Categorii Lifestyle