A List Magazine ∙ October 20, 2022 ∙ 3 min read

Ca în fiecare an, toamna începe cu cea mai așteaptă sursă de inspirație pentru fashion lovers – street style inspo de la Fashion Week-uri precum Milano, Paris, New York & Londra. Alături de Zalando, una dintre platformele importante de fashion și lifestyle din Europa, îți dezvăluim o parte din trendurile sezonului următor pe care le poți regăsi în colecția exclusivă Designer!

Descoperă outfiturile reprezentative AW22 din cadrul Milano Fashion Week surprinse de celebra fotografă @thestreetpie pe străzile milaneze!

Toamna ne poartă către note melancolice și romantice inclusiv la nivel de croiuri și texturi, iar cel mai revelator contrast îl vom regăsi între detaliile de tip cut-out și puloverele tricotate.

Trendul decupajelor este uber cool și în sezonul următor, aducând fiecărei ținute un plus de feminitate. Așadar, poți construi un look feminin și captivant cu un pulover decupat combinat cu o fustă asimetrică.

Iar, dacă vrei să explorezi și mai mult zona romantică, joacă-te cu asocierea unor texturi inedite precum organza, paiete și piele. Vei obține efectul unui outfit extravagant și complex care va atrage toate privirile în orice moment al zilei!

Nu ne despărțim de atmosfera hipnotizantă a verii nici în sezonul rece! Culorile puternice s-au aflat în prim plan și au jucat un rol major în colecțiile designerilor de anul acesta. Nuanțele intense pun ușor în evidență un accesoriu sau chiar o piesă vestimentară statement, cum este rochia tricotată cu franjuri. Personalitatea unei ținute poate fi redată printr-un touch fluorescent care să energizeze orice apariție!

Încrederea oferită de un outfit relaxat poate fi definită cel mai simplu prin mixul dintre jacheta neagră de piele și bluzele cu mânecă lungă din bumbac, hanoracele și tricourile oversized. Jeanșii și pantalonii din piele, evident, fac parte din această ecuație.

Texturile pufoase înseamnă atingeri plăcute, moi și mega confortabile. Integrate cu elemente bold, precum cizme de piele înalte, o fustă pantalon scurtă și un pulover oversized într-o nuanță stridentă, vor crea un punct central de atenție. Fii in the spotlight când îți dorești!

Inspirația pentru outfituri nelimitate și cea mai variată selecție de fashion, cu peste 1.700 de branduri și 350.000 de produse pot fi găsite pe platforma Zalando.ro. Sezonul acesta trendurile se manifestă în stilul fiecăruia regăsit în momentele personale de stil trăite cu bucurie. Fie că este cafeaua de dimineață băută cu prietena cea mai bună, date-ul mult așteptat, cina în familie sau noaptea petrecută dansând, stilul tău este momentul tău.

Zalando te inspiră să te exprimi liber cu noua colecție Toamnă/Iarnă disponibilă pe www.zalando.ro. (P)

Credit FOTO: @thestreetpie

Related Posts

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…