Diana Lupu ∙ July 12, 2019 ∙ 3 min read

A-listers! Când vine vorba de vară și trenduri, garderoba noastră se poate bucura de o mulțime de stiluri vestimentare. De la ținute extrem de colorate, costume de baie, canotiere și coșuri de paie, până la rochii de seară și platforme. Indiferent de stilul abordat, tu ești vedeta verii!

Astăzi, într-un nou episod Trend Challenge, Alexia primește de la Diana Lupu o nouă provocare. Indiciul este locul în care fetele își vor petrece timpul în acest episod special: AFI Cotroceni. Cel mai mare mall din România ne oferă scenariul perfect pentru o vară ca în filme și un mix de magazine potrivite pentru toate stilurile, așa că ținutele nu vor fi o problemă!

De ce spunem o vară că în filme? Pentru că toți clienții AFI Cotroceni au ocazia să facă shopping printre decoruri care amintesc de cele mai apreciate filme. În plus, colecțiile de vară care se regăsesc în magazine sunt demne de orice super star.

Diana și Alexia au ales 3 dintre decorurile aflate în mall.

 Aflate la bordul celui mai cunoscut vapor din lume, fetele s-au lăsat purtate de nostalgie și au ales rochii de la Mohito, în ton cu decorul. Acestea au fost accesorizate cu pantofi și sandale tot de la Mohito, pentru o notă glam.

                                               

Pentru că filmele de groază, care te țin în suspans sunt un must atunci când vine vorba de o seară la cinema, următorul cadru ales de Diana și Alexia are ca personaj principal un rechin fioros. Iar pentru a se integra în poveste, fetele au ales ținute de plajă de la Sinsay, Super Dry și Reserved.

                                                Ultimul decor ales îl include pe șarmantul Superman. Fetele au ales ținute cool și lejere din denim de la Replay, o bursieră sport de la Super Dry, o helancă de la Reserved, precum și genți colorate de la Replay.

Dă și tu startul unei vacanțe ca în filme și câștigă premiul cel mare: o excursie de 2 persoane la Hollywood cu toate costurile acoperite.

Ce trebuie să faci?

Până pe 31 august, fotografiază-te în decorurile de film favorite din AFI Cotroceni și încarcă pe https://www.aficotroceni.ro/o-vara-ca-in-filme/  cel puțin două poze (câte una pe lună), pentru șansa de a câștiga prin tragere la sorți o excursie la Hollywood cu toate costurile incluse!

Ai o șansă în plus în tragerea la sorți dacă încarci șase fotografii până la finalul campaniei – câte una din fiecare decor!

Surprizele nu se încheie aici! Câștigă propria ta stea pe Sunset Bulevard.

Pe perioada campaniei, promoteri AFI Cotroceni se vor plimba pe holurile din AFI Cotroceni și vor premia instant clienții cu pungi de cumpărături. Cei care demonstrează prin bonuri ca au cumpărat de minimum 300 lei, vor primi o stea cu numele lor pe Sunset Boulevard, inspirat de celebrul Walk of fame.

                                                                            Scrie-ți propriul șcenariu pentru o vară că în filme!

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…