Rovena Andrei ∙ September 12, 2023 ∙ 3 min read

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase, conversații spumoase alături de prieteni dragi și desigur, accesoriile mele preferate care m-au însoțit pretutindeni în această vară.

Lista mea cuprinde atât accesorii hot aflate pe lista oricărei fashioniste, cât și alegeri personale realizate de către designeri și artizani români, care poartă mai departe emoția serilor călduroase de vară sau frânturi din momentele de relaxare de la malul mării.

Balerinii cu cristale de la J.W. Anderson, de la Aparterre. Extrem de versatili și comozi, balerinii cu cristale semnați J.W. Anderson sunt alegerea perfectă pentru o seară hot de vară, o vizită la muzeu, o plimbare pe străzile înguste ale unei insule grecești sau ale unui sat din sudul Italiei.

Ochelarii cu ramă rectangulară Kaleos, de la Sunglasscurator.com se potrivesc perfect oricărei ținute de vară și sunt ușor de integrat pentru orice destinație stilistică. I-am purtat fie cu un costum oversized din in, fie cu o rochie croșetată din bumbac sau i-am accesorizat unei mariniere. Pentru cineva ca mine, care călătorește light, versatilitatea unui accesoriu pe care sa-l pot adăuga la cât mai multe combinații stilistice contează extrem de mult.

Eșarfa din mătase Mădălina Andronic (https://madiandronic.com/shop/esarfe- mătase), inspirată de casele transilvănene și creată special în onoarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea pentru magazinul aflat în Casa Prințului de Wales din Viscri, Viscri 163 (Str. Principală nr. 163), Județul Brașov. Eșarfa de mătase fost accesoriul nelipsit din bagajul meu de vacanță, am purtat-o pretutindeni, de la călătoriile prin satele din Transilvania la vacanțele în care m-am bucurat din plin de soarele grecesc și marea albastră.

Cerceii Lady Magpie@lady_magpie_jewellery. Ador acești cercei din perle și scoici; cred că surprind perfect momentul acela de relaxare și reverie al unei vacanțe la malul mării. Îți completează perfect lookul de vacanță alături de o cămașă albă din in sau o rochie din muselină de mătase și o geantă oversized din rafie impletită.

Inelul din sticlă de Murano de la Les Vacances D’Irina. Îl port cu mine mereu, s-a alăturat colecției mele de inele din ceramică, adunate de-alungul verilor petrecute în insulele grecești de la artizani locali. Este foarte ușor de integrat în orice ținută urbană, iar varianta aleasa de mine este cea transparentă. Dar, dacă stau să mă gândesc mai bine, aș mai adăuga colecției un inel roșu sau albastru.

Care este lista voastră de acccesorii care v-au însoțit pretutindeni, ce ați preferat să purtați în această vară?

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…