Andreea Leta ∙ February 25, 2022 ∙ 4 min read

Cu Milan Fashion Week în desfășurare, numeroase celebrități de peste Ocean au sosit în capitala modei, unde au fost surprinse purtând ținute cu adevărat demne de un moodboard al sezonului. Iată cine, ce a purtat în această săptămână, inspirându-ne pentru acest top: 

În plină desfășurare este Săptămâna Modei de la Milano, așa că multe celebrități internaționale se află în Europa, cu bagaje formate din cele mai stylish și noi piese din dressingurile lor impresionante. Iar acesta nu este singurul eveniment-prilej de purat cele mai cool haine, mai multe festivaluri și premiere de film au avut evenimente de lansare în ultimele zile, așa că iată care au fost lookurile noastre preferate de săptămâna aceasta. 

Una dintre aparițiile de senzație poartă amprenta Kardashian. Kim Kardashian. Aflată la Milano, într-o plimbare de shopping nocturn, Kim a purtat o ținută desprinsă parcă din filmele cu supereroi sau cel puțin cu realități paralele, datorită dramatismului generat de paltonul, de bustiera, de pantalonii și de mănușile din piele lucioasă cu textură exotică. Ca să nu mai vorbim de ochelari… O variantă ceva mai umană a ales Alesia, care a purtat un deux pieces dintr-un material asemănător, la una dintre prezentările de la Fashion Week. 

Supermodelele Emili Ratajkowski și Vittoria Ceretto au mizat pe costume de inspirație masculină, purtate aparent neglijent, într-o manieră sofisticată, ca de supermodel, vorba aceea. Em Rata a ales să completeze outfitul cu o pereche de pantofi vintage, iar Vittoria a mizat pe un twist senzual prin body-ul purtat îndrăzneț, dar și pe un aer spor, insuflat de opțiunea pentru pantofi. Tot pentru inspirația masculină, dar deloc sobră de data aceasta, au optat și Rita Ora și Yinka Bokinni, în tonuri aprinse de verde. 

Însă două dintre lookuri ne reamintesc de o perioadă de acum câteva decenii, de eleganța clasică și de liniile rafinate, prin piese precum paltonul din stofă, pantofii stilettp și beauty lookul natural, marcat de coafura wavy. Catherine, Ducesa de Cambridge, una dintre cele mai sofisticate prezențe ale zilelor noastre, și Chiara Bontempi, ocupă, cu siguranță primele locuri în preferințele noastre de săptămâna aceasta. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…