Andreea Leta ∙ February 25, 2022 ∙ 4 min read

Cu Milan Fashion Week în desfășurare, numeroase celebrități de peste Ocean au sosit în capitala modei, unde au fost surprinse purtând ținute cu adevărat demne de un moodboard al sezonului. Iată cine, ce a purtat în această săptămână, inspirându-ne pentru acest top: 

În plină desfășurare este Săptămâna Modei de la Milano, așa că multe celebrități internaționale se află în Europa, cu bagaje formate din cele mai stylish și noi piese din dressingurile lor impresionante. Iar acesta nu este singurul eveniment-prilej de purat cele mai cool haine, mai multe festivaluri și premiere de film au avut evenimente de lansare în ultimele zile, așa că iată care au fost lookurile noastre preferate de săptămâna aceasta. 

Una dintre aparițiile de senzație poartă amprenta Kardashian. Kim Kardashian. Aflată la Milano, într-o plimbare de shopping nocturn, Kim a purtat o ținută desprinsă parcă din filmele cu supereroi sau cel puțin cu realități paralele, datorită dramatismului generat de paltonul, de bustiera, de pantalonii și de mănușile din piele lucioasă cu textură exotică. Ca să nu mai vorbim de ochelari… O variantă ceva mai umană a ales Alesia, care a purtat un deux pieces dintr-un material asemănător, la una dintre prezentările de la Fashion Week. 

Supermodelele Emili Ratajkowski și Vittoria Ceretto au mizat pe costume de inspirație masculină, purtate aparent neglijent, într-o manieră sofisticată, ca de supermodel, vorba aceea. Em Rata a ales să completeze outfitul cu o pereche de pantofi vintage, iar Vittoria a mizat pe un twist senzual prin body-ul purtat îndrăzneț, dar și pe un aer spor, insuflat de opțiunea pentru pantofi. Tot pentru inspirația masculină, dar deloc sobră de data aceasta, au optat și Rita Ora și Yinka Bokinni, în tonuri aprinse de verde. 

Însă două dintre lookuri ne reamintesc de o perioadă de acum câteva decenii, de eleganța clasică și de liniile rafinate, prin piese precum paltonul din stofă, pantofii stilettp și beauty lookul natural, marcat de coafura wavy. Catherine, Ducesa de Cambridge, una dintre cele mai sofisticate prezențe ale zilelor noastre, și Chiara Bontempi, ocupă, cu siguranță primele locuri în preferințele noastre de săptămâna aceasta. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…