Andreea Leta ∙ October 30, 2020 ∙ 3 min read

Din 1 noiembrie, A list Designers boutique te așteaptă cu o nouă selecție de designeri români. Așa cum te-am obișnuit în ultimele 3 luni, o să fim acolo săptămânal pentru a-ți prezenta cele mai cool piese, dar mai ales pentru a-ți stârni curiozitatea. Crede-ne, chiar ai toate motivele să ne faci o vizită! 

A list Designers boutique își ia la revedere de la prima serie de designeri români pe care i-a avut alături în ultimele 3 luni. 31 octombrie este ultima zi în care poți găsi acutalele branduri, însă nu te întrista, din 1 noiembrie te așteptăm cu o nouă selecție de creatori români, extrem de variată, care te va surprinde cu tot felul de lucruri care, suntem siguri, că vor deveni fie piesele tale preferate, fie cadourile perfecte pentru cei dragi. 

Brush by MG

Undress

Lucia Olaru

Din 1 noiembrie te vei întâlni în spațiul din București Mall Vitan cu designeri și branduri precum Claudia Castrase, Lucia Olaru, Corina Boboc, Muna, Mizza Jewelry, Undress, En privee, Concept a trois sau Antante. Nouatatea este că de acum înainte și domnii se vor putea bucura de shopping la A list Designers boutique. The Costume și Atelier Hamza vor aduce piesele-cheie din atelierele lor. 

The Costume

Pentru că ne-am dorit ca boutique-ul să fie complex și complet, îi vei găsit aici și pe cei de la Deplin, cu produsele lor de skin care, dar și delicioasele lumânări cu ceara din soia de la Iz de poveste. Vei afla la prima vizita cum de lumânările pot fi delicioase! Și pentru că nu putem vorbi despre coolness fără măcar un tatuaj, ni se alătură și cei de la Flash Tattoos, cu celebrele lor modele de tatuaje, dar și cu linia de bijuterii. 

Mizza Jewelry

Flash

Iz de poveste

Deplin

Mai jos găsești întreaga listă de nume pe care le vei găsi aici de săptămâna viitoare. Nu uita să ne verifici constant conturile de Instagram și de Facebook, dar și site-ul, desigur, pentru toate noutățile și ideile de styling, de cadouri sau, pur și simplu, de shopping:

BRUSH BY MG, Claudia Castrase, The Costume, Di-te wear, Parapli Soleil, Ladies Codes, Antante, En privee, Corina Boboc, Undress, Prenom G, Lucia Olaru, Couture de Marie, Concept a trois, Laura Badea, Exclusives, Iz de poveste, Mizza Jewelry, Sweet Paprika, Zori the Brand, La Vie en Dore, Flash Jewellery, A&Little SHE, Deplin, Dot’s, Atelier Hamza, Muna.

A list Designer boutique este un proiect în colaborare cu București Mall Vitan, prezentat de Mastercard. 

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…