Noua colecție Lasocki surprinde prin modele clasice, îmbogățite cu linii și detalii surprinzătoare. Te asigurăm că toți membrii familiei se vor regăsi în aceste modele: adaptează-ți stilul la tendințele noului sezon! 

Disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC, cea mai recentă colecție Lasocki răspunde cerințelor tuturor membrilor familiei tale. Forma, textura și culoarea sunt cele care atrag atenția prin detaliile interesante, permițându-ți să îți completezi garderoba cu niște note sofisticate.

Linia pentru femei te încântă cu modele diverse – de la mocasini, botine cu baretă pe gleznă, cizme Chelsea sau cizme cowboy – adaptate perfect actualelor tendințe, cu accente rafinate. Aceste sunt completate de gențile statement de tip shopper, cu barete late sau genți de inspirație retro, în formă de semilună. Cromatica momentului mizează pe tonuri din gama beige-urilor – de la nuanța naturală a pielii la tonuri închise de caramel.


În cazul domnilor, tendințele rămân în zona eleganței clasice cu
un twist la fel de fashionable precum linia feminină, în care ghetele Chelsea, pantofii sport și bocancii joacă rolurile principale.


Și pentru că vorbim despre sezonul de care copiii se bucură cel mai mult, Lasocki asigură o linie pentru cei mici în care calitatea stă la baza tuturor modelelor – de la cizme cu șiret și cu protecție suplimentară sub forma unei curele pe gleznă la pantofi sport cu talpă groasă și ghete Chelsea cu motive decorative, care asigură confortul, stabilitatea și durabilitatea. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts