A List Magazine ∙ May 19, 2023 ∙ 7 min read

Splend’or prezintă „Manifest pentru strălucire”, eveniment în cadrul căruia au fost lansate noile colecții de bijuterii și ceasuri ale brandurilor internaționale precum Swarovski, Michael Kors, Fossil, Diesel, Tissot și Thomas Sabo, Police, G-shock, Ekan etc.

Renumitul concept multi-brand dezvăluie noile colecții de bijuterii și ceasuri din magazinele sale în cadrul unui eveniment fastuos. Purtând numele „Manifest pentru strălucire”, evenimentul reunește branduri de top precum Swarovski, Michael Kors, Fossil, Diesel, Tissot și Thomas Sabo.

Cu o listă de peste 400 de invitați, evenimentul a avut loc în clubul Oxya, într-o ambianță fascinantă, ce a reflectat tema colecțiilor, adăugând străluciri radiante bijuteriilor și ceasurilor expuse cu meticulozitate.

Pe lângă colecțiile uluitoare, invitații au putut participa la un concert exclusiv al talentatului artist Mario Fresh. Performanța sa electrizantă a adăugat o energie vibrantă și ritmică întregii atmosfere.

Ambasadorul Splend’or, Theo Rose, a onorat evenimentul, alături de alți invitați de seamă, printre care Alina Eremia, Sore, Florin Ristei, Naomi, Ruby,Nicole Cherry, Alexia Eram, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Alexandra Ungureanu etc.

„Manifest pentru Strălucire” surprinde esența exprimării personale și a eleganței, redefinind lumea modei și a accesoriilor. ”Am început Manifest pentru strălucire în perioada pandemiei, deoarece, din cauza contextului pe care îl traversam, am simțit nevoia să ne îndemnăm publicul să-și îndrepte atenția spre lucrurile frumoase care ne înconjoară. De atunci, campania creste, ajungând în acest an la cea de-a 4-a ediție, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Pe lângă acest eveniment, avem și activări în magazine care le amintesc si clienților nostri să se alăture acestui manifest”, spune Mădălina Diaconu, Director de marketing al grupului B&B Collection, din care face parte rețeaua de magazine Splend’or.

Evenimentul le oferă brandurilor din portofoliul Splend’or posibilitatea de a-și promova și prezenta cele mai recente colecții și a interacționa cu un public divers de creatori de conținut și pasionați de modă. Seara a fost plină de emoție, în timp ce invitații s-au lăsat atrași în lumea bijuteriilor și a ceasurilor fashion.

Un concept multi-brand, Splend’or reunește cele mai importante branduri din industria bijuteriilor și ceasurilor fashion. Cu 56 de magazine pe piața din România, Splend’or își asumă un angajament față de o calitate excepțională și un design de neegalat, rămânând astfel în fruntea industriei, depășind continuu granițele și stabilind noi standarde pe piața din România.

Related Posts

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…

Depeche Mode, o nouă campanie de fashion pentru un brand de ceasuri

Formația Depeche Mode a afost aleasă de brandul elvețian Hublot ca imagine în noua campanie cu profil caritabil,…

Cum arată expoziția Dolce&Gabbana de la Milano, un tribut adus culturii italiene

Expoziția Dolce & Gabbana: From the Hands to the Heart, de la Milano, este un eveniment care marchează…

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week, găzduită de celebrul restaurant CINA

Cea de-a XII-a ediție Romanian Design Week are loc anul acesta între 24 mai și 2 iunie, în…

Designeri sub lupă: Aleksander Revas, între vis și realitate

Luna trecută, la Alist Designers boutique, am avut privilegiul să ne întâlnim cu un brand surprinzător din toate…