A List Magazine ∙ May 19, 2023 ∙ 7 min read

Splend’or prezintă „Manifest pentru strălucire”, eveniment în cadrul căruia au fost lansate noile colecții de bijuterii și ceasuri ale brandurilor internaționale precum Swarovski, Michael Kors, Fossil, Diesel, Tissot și Thomas Sabo, Police, G-shock, Ekan etc.

Renumitul concept multi-brand dezvăluie noile colecții de bijuterii și ceasuri din magazinele sale în cadrul unui eveniment fastuos. Purtând numele „Manifest pentru strălucire”, evenimentul reunește branduri de top precum Swarovski, Michael Kors, Fossil, Diesel, Tissot și Thomas Sabo.

Cu o listă de peste 400 de invitați, evenimentul a avut loc în clubul Oxya, într-o ambianță fascinantă, ce a reflectat tema colecțiilor, adăugând străluciri radiante bijuteriilor și ceasurilor expuse cu meticulozitate.

Pe lângă colecțiile uluitoare, invitații au putut participa la un concert exclusiv al talentatului artist Mario Fresh. Performanța sa electrizantă a adăugat o energie vibrantă și ritmică întregii atmosfere.

Ambasadorul Splend’or, Theo Rose, a onorat evenimentul, alături de alți invitați de seamă, printre care Alina Eremia, Sore, Florin Ristei, Naomi, Ruby,Nicole Cherry, Alexia Eram, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Alexandra Ungureanu etc.

„Manifest pentru Strălucire” surprinde esența exprimării personale și a eleganței, redefinind lumea modei și a accesoriilor. ”Am început Manifest pentru strălucire în perioada pandemiei, deoarece, din cauza contextului pe care îl traversam, am simțit nevoia să ne îndemnăm publicul să-și îndrepte atenția spre lucrurile frumoase care ne înconjoară. De atunci, campania creste, ajungând în acest an la cea de-a 4-a ediție, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Pe lângă acest eveniment, avem și activări în magazine care le amintesc si clienților nostri să se alăture acestui manifest”, spune Mădălina Diaconu, Director de marketing al grupului B&B Collection, din care face parte rețeaua de magazine Splend’or.

Evenimentul le oferă brandurilor din portofoliul Splend’or posibilitatea de a-și promova și prezenta cele mai recente colecții și a interacționa cu un public divers de creatori de conținut și pasionați de modă. Seara a fost plină de emoție, în timp ce invitații s-au lăsat atrași în lumea bijuteriilor și a ceasurilor fashion.

Un concept multi-brand, Splend’or reunește cele mai importante branduri din industria bijuteriilor și ceasurilor fashion. Cu 56 de magazine pe piața din România, Splend’or își asumă un angajament față de o calitate excepțională și un design de neegalat, rămânând astfel în fruntea industriei, depășind continuu granițele și stabilind noi standarde pe piața din România.

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…