Cătălina Teodorescu ∙ August 16, 2016 ∙ 2 min read

ecco

Când eram mică, nu aveam voie să probez pantofii mamei (şi, ca să înţelegeţi, mama e un soi de Carrie Bradshaw în varianta reală, cu o colecţie impresionantă de pantofi care mai de care mai irezistibili, aşa că tentaţia era mare). Aşa că, bineînţeles, când m-am văzut adolescentă, nu am pierdut nicio clipă şi am probat cei mai înalţi pantofi pe care i-am ochit pe raftul unui magazin. M-am dezechilibrat prompt şi am optat totuşi pentru o pereche cu toc de 2 cm.

Ani (şi nenumărate perechi de pantofi cu toc din ce în ce mai înalt) mai târziu, nu prea mă mai coboară nimeni şi nimic la nivelul solului (poate doar o pereche cool de slippers).

Chiar acum câteva zile am fost întrebată cum se face că am reuşit să rezist într-o excursie de 3 zile încălţată exclusiv în pantofi cu toc. Simplu – nu toţi pantofii cu toc sunt incomozi, contrar stereotipului (complet eronat).

Un exemplu perfect este dat de ECCO.

Începând cu sezonul toamnă/iarnă 2016, ECCO introduce colecţia Shape – o nouă gamă de încălţăminte şi articole din piele, inspirate de femei extraordinare şi de cerinţele vieţii lor dinamice. Colecţia salută o eră nouă a tehnologiei şi un design inovator de încălţăminte cu toc înalt.

FotorCreated1

„Am creat un pantof care este atât de sexy şi de confortabil încât sunt foarte mândru de rezultat”, spune Niki Tæstensen, şeful departamentului de creaţie ECCO.

Designul interior inovator constă în faptul că călcâiul piciorului este coborât în pantof, pentru a asigura un confort suprem, fără a compromite stilul.

Călcâiul adâncit, astfel încât să nu mai simţi adevărata înălţime a pantofului, oferă un confort suprem, dar asigură şi o rezistenţă sporită la purtare prin talpă uşoară şi flexibilă. Astfel, tocul de 75 mm creşte cu 15 mm, devenind un toc elegant de 90 mm.

Concepută special pentru colecţia ECCO Shape, partea superioară a fiecărui pantof este fabricată din piele de viţel netedă şi moale, astfel încât să asigure un confort optim. Designul minimalist al pantofului îmbină forma şi funcţia pentru a crea un finisaj feminin şi sofisticat.

Noua colecţie ECCO Shape este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online.

FotorCreated2

Foto: ECCO

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Complexul rezidențial STEJARII este, de 14 ani, un etalon pe piața imobiliarelor de lux

Complexul rezidențial exclusivist Stejarii împlinește toamna aceasta 14 ani de la momentul lansării proiectului. Dezvoltat de Țiriac Imobiliare,…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…