Amalia Dobre ∙ April 12, 2019 ∙ 2 min read

După cum știi, luna trecută a început un nou sezon Alist Designers Boutique, un proiect care ne e foarte drag și care-și dorește să te împrietenească mai pe îndelete cu designerii locali și creațiile lor. 

Ediția trecută, ai avut ocazia să intri un pic în lumea Baden 11, brandul găzduit de Alist Designers Boutique, și să-ți achiziționezi piese din cele mai recente colecții, iar acum, îți propunem o nouă sesiune de shopping, de data aceasta cu focus pe accesorii. Așadar, în perioada următoare, 15 aprilie – 12 mai, două branduri la fel de îndrăgite – Moon by Dana Rogoz și Lisa&Co – te așteaptă în buticul nostru din București Mall (lounge area).

Moon by Dana Rogoz a început odată cu dorința Danei de-a crea un obiect versatil, care să-ți ofere posibilitatea să-l transformi ușor, în funcție de outfit. Pe scurt, în timp ce se afla în luna de miere, într-o călătorie cu rulota în Europa, s-a gândit cât de mult i-ar plăcea să aibă mereu la îndemână hainele și accesoriile preferate. Și cum rulota n-ar fi putut susține gama generoasă de obiecte, Danei i-a venit ideea de-a crea acest obiect „camelonic“, adică o geantă cu fețe detașabile. Astfel rezolvându-se și problema spațiului, și cea a funcționalității, pentru că poți folosi aceeași geantă la o serie „infinită“ de outfituri, doar schimbându-i aspectul/accentele de culoare.

Lisa&Co e un brand pus la cale și susținut de două surori – Roxana Dan și Cristina Sălăgean, care și-au unit energiile creative în tot ce-nseamnă procesul de creție al bijuteriilor minuțioase Lisa&Co. „Procedura creării bijuteriilor noastre implică procese complexe și o atenție deosebită la detalii. Perseverența, energia și dorința de a crea ceva aproape de perfecțiune sunt cele mai importante pentru noi. Trăim convingerea că, oricât de mică ar fi o bijuterie, trebuie să fie atât delicată, cât și perfectă în execuție.“ Cele două surori vin la Alist Designers Boutique cu bijuteriile Lisa&Co, iar dacă îți plac piesele arhitecturale, asimetrice și minimaliste, e must să treci pe la București Mall și să vizitezi buticul.

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Related Posts

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Emily in Paris: Ficțiune vs realitate înainte de sezonul 3

După aproape doi ani de refuz al unui alt serial care fantazează lumea modei, am cedat și m-am…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…

Demi Moore își afișează silueta impecabilă în noua ei colecție de costume de baie

Demi Moore știe să-și pună în valoare cu fiecare ocazie silueta impecabilă. Vedeta în vârstă de 59 de…

The Grand Avenue: September Issues

Colecţiile de toamnă din acest an surprind perfect natura femeii moderne. Piesele combină liniile atemporale cu elemente futuriste…

C&A îți pregătește o toamnă elegantă și confortabilă

Odată cu întoarcerea zilelor de toamnă, piesele din cașmir ne redau acea stare de bine de care avem…

Povestea pieselor vechi: „Vintage-ul este un lifestyle, nu un trend”

Suntem zilnic bombardați în social media cu o serie de conturi care pretind a vinde haine „vintage”, iar…

Half is Free va asteaptă în această toamnă la Magazinul Cocor, din București. Totul la jumătate de preț!

TOTUL LA JUMĂTATE DE PREȚ! Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat…

Pamela Anderson conduce pleiada de vedete care prezintă colecția de toamnă Marc Jacobs, intitulată Heaven

În campania Heaven by Marc Jacobs au mai fost cooptate vedete din diverse generații, de la Doja Cat…