Amalia Dobre ∙ April 12, 2019 ∙ 2 min read

După cum știi, luna trecută a început un nou sezon Alist Designers Boutique, un proiect care ne e foarte drag și care-și dorește să te împrietenească mai pe îndelete cu designerii locali și creațiile lor. 

Ediția trecută, ai avut ocazia să intri un pic în lumea Baden 11, brandul găzduit de Alist Designers Boutique, și să-ți achiziționezi piese din cele mai recente colecții, iar acum, îți propunem o nouă sesiune de shopping, de data aceasta cu focus pe accesorii. Așadar, în perioada următoare, 15 aprilie – 12 mai, două branduri la fel de îndrăgite – Moon by Dana Rogoz și Lisa&Co – te așteaptă în buticul nostru din București Mall (lounge area).

Moon by Dana Rogoz a început odată cu dorința Danei de-a crea un obiect versatil, care să-ți ofere posibilitatea să-l transformi ușor, în funcție de outfit. Pe scurt, în timp ce se afla în luna de miere, într-o călătorie cu rulota în Europa, s-a gândit cât de mult i-ar plăcea să aibă mereu la îndemână hainele și accesoriile preferate. Și cum rulota n-ar fi putut susține gama generoasă de obiecte, Danei i-a venit ideea de-a crea acest obiect „camelonic“, adică o geantă cu fețe detașabile. Astfel rezolvându-se și problema spațiului, și cea a funcționalității, pentru că poți folosi aceeași geantă la o serie „infinită“ de outfituri, doar schimbându-i aspectul/accentele de culoare.

Lisa&Co e un brand pus la cale și susținut de două surori – Roxana Dan și Cristina Sălăgean, care și-au unit energiile creative în tot ce-nseamnă procesul de creție al bijuteriilor minuțioase Lisa&Co. „Procedura creării bijuteriilor noastre implică procese complexe și o atenție deosebită la detalii. Perseverența, energia și dorința de a crea ceva aproape de perfecțiune sunt cele mai importante pentru noi. Trăim convingerea că, oricât de mică ar fi o bijuterie, trebuie să fie atât delicată, cât și perfectă în execuție.“ Cele două surori vin la Alist Designers Boutique cu bijuteriile Lisa&Co, iar dacă îți plac piesele arhitecturale, asimetrice și minimaliste, e must să treci pe la București Mall și să vizitezi buticul.

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 23, ediția de vară 2022?

Vara aceasta poate fi de o mie de ori mai simpatică în compania revistei A List Magazine nr….