Monica Cismaru ∙ July 31, 2019 ∙ 2 min read

 

meghan markle smart works

 

Ducesa de Cambridge va colabora cu câțiva retaileri britanici pentru a crea colecții de haine office, iar de pe urma vânzării acestora vor beneficia Smart Works, o fundație caritabilă care ajută femeile să se reintegreze mai ușor pe piața muncii.

Astfel, Meghan Markle va începe să lucreze cu branduri precum Marks & Spencer, John Lewis și Jigsaw. Alături de buna ei prietenă, designerul Misha Nonoo, va crea colecții-capsulă, iar de fiecare dată când un articol va fi vândut, un echivalent al acestuia va fi donat fundației. Smart Works este unul dintre primele patronaje ale Ducesei de Cambridge, care ajută femeile ce provin din medii dezavantajate să se pregătească pentru interviuri de job-uri, oferidu-le ținute corespunzătoare și asistență din partea unor profesioniști voluntari. Primele colecții imaginate de Meghan Markle vor fi lansate la toamnă, au anunțat purtătorii de cuvânt ai Familiei Regale. Ca fapt divers, Misha Nonoo este cea care le-a făcut cunoștință lui Meghan MArkle cu Prințul Harry. 

Acesta nu este primul contact cu zona de fashion al Ducesei de Cambridge. Pe când era actriță în serialul ”Suits”, înainte să aibă o relație cu Prințul Harry, Meghan Markle și-a mai lansat o linie de haine alături de retailerul canadian Reitmans, iar aceasta a constat în pantaloni din piele vegană.

Meghan Markle și-a făcut publice planurile de ajutorare a femeilor în ediția de septembrie a revistei Vogue, unde este guest editor. ”Când intri într-un spațiu Smart Works, dai de rafturi pline de haine și de accesorii puse la grămadă. Câteodată, e greu să alegi ceva din această varietate, nu poți face cele mai bune alegeri. Pentru a îmbunătăți această situație, i-am rugat pe cei de la Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw și pe prietena mea, designerul Misha Nonoo, dacă ar vrea să creeze o colecție-capsulă formată din piese clasice, potrivită pentru serviciu. Brandurile au acceptat pe loc și au agreat ca, la fiecare piesă vânduta, sa doneze una identică. Nu numai că acst lucru ne permite să să facem parte unii din poveștile celorlalți, dar ne reamintește că suntem uniți”, a declarat Meghan, Ducesa de Cambridge.

Foto: @sussexroyal

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…