Andreea Leta ∙ April 11, 2022 ∙ 3 min read

Kids Choice Awards 2022 a avut loc în după-amiaza zilei trecute, printr-o gală ce a dezvăluit lumii preferințele celor mici în materie de celebrități. Film, sport ,muzică – toată lumea a fost prezentă, iar noi am fost cu ochii pe ținutele unuia dintre cele mai pretențioase evenimente! 

Kids Choice Awards 2022 este un fel de Gală Oscar în miniatură. Simbolic vorbind. Nimic din ce se întâmplă la acest eveniment nu este miniatural, poate doar dimensiunea celor care votează. Însă știm că unii dintre cei mai sinceri și aprigi critici ai tuturor lucrurilor sunt chiar copiii, așa că o apariție la un eveniment dedicat preferințelor lor în materie cu de cultură Pop, nu este un lucru deloc ușor!

Cum ar trebui să arate cineva la o astfel de gală? Young, fresh, relevant și, desigur, foarte stylish. Simplu ca „bună ziua”, v-am spus. Mulți invitați pică în plasa ținutelor infantile doar pentru că vorbim despre alegerile copiilor, uitând că cei mici sunt întotdeauna atrași de modele noi, care emană încredere, jovialitate și, în același timp, eleganță. Așa că iată cine a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor cu ținute exemplare: 

Divas in white 

Dixie D Amelio, Sofia Vergara

Dixie D Amelio și Sofia Vergara au optat pentru lookuri all white, în stilurile consacrate ale fiecăreia. Dixie D Amelio este una dintre cele mai frumoase apariții de anul acesta, grație lookului compus din piesele clasice, precum corsetul și fusta creion, reinterpretate într-o manieră futuristă. Sofia Vergara a mizat pe o salopetă asimetrică, cu o capă impresionantă. 

Shine bright

Heidi Klum, Miranda Cosgrove

Paietele reprezintă una dintre cele mai bune idei de styling pentru Kids Choice Awards. Strălucesc, sunt cool și prețioase. Heidi Klum a purtat una dintre cele mai spectaculoase ținute de anul acesta. Asemenea Sofiei Vergara, a ales o rochie-salopetă asimetrică, într-o nuanță misterioasă de lila. Și Miranda Cosgrove a optat pentru paiete, printr-o rochie într-o nuanță apetisantă de oranj, completată de o inserție delicată din pene. Completată de un beauty look extrem de natural și de potrivit cu evenimentul, rochia atrage prin aerul glam de care ne-am îndrăgostit. 

Reinventing Barbie 

Ariana Molkara, Sabrina Carpenter

Să porți lookuri copilărești e o greșeală, dar să te inspiri din imaginea uneia dintre cele mai importante figuri ale copilăriei, este o alegere excelentă. Ariana Molkara și Sabrina Carpenter au făcut-o într-o manieră cât se poate de fashionable și de potrivită cu evenimentul, prin lookurile lor roz perfect echilibrate prin accesorii și makeup. 

Boys will be boys 

Anton Starkman, Jordan Fisher

Anton Strakman și Jordan Fisher sunt băieții care ne-au impresionat prin ținutele lor. Inspirate din moda anilor ’70, cele două lookuri au fost perfect adaptate tendințelor actuale, dar și galei Kids Choice Awards prin opțiunile cromatice și ale materialelor.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Momente inedite ale vedetelor de la Paris Fashion Week: Andie MacDowell, Eva Longoria, Bella Hadid

Andie MacDowell și Eva Longoria au fost modele pentru o seară într-una dintre prezentările de la Paris Fashion…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…