Monica Cismaru ∙ March 13, 2020 ∙ 3 min read

kate middleton meghan markle stil

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a trecut pe primul loc în topul celor mai mari fashion influenceri din Familia Regală Britanică, după ce a întrecut-o pe cumnata ei, Meghan Markle, fosta campioană en-titre a stilului.

Astfel, Kate Middleton este considerată cel mai mare fashion influencer din 2020, datorită stilului ei curat, admirat și copiat deopotrivă de consumatori. Clasamentul a fost realizat de site-ul LovetheSales.com, care a măsurat impactul și influența pe care le are Kate Middleton în percepția și în acțiunile consumatorilor de pe piața de fashion.

kate middleton meghan markle stil

Stilul propus de Kate a crescut cu 159% în căutarile de pe internet ale ținutelor ei, o evoluție notabilă față de procentul de 119, înregistrat între 2017 și 2019. Anul trecut, Meghan Markle era considerată campioana stilului, loc ocupat încă de la intrarea ei în rândul Familiei Regale Britanice.

kate middleton meghan markle stil

”Efectul Meghan”, așa cum a fost numit el de observatori, a apărut în urma freneziei admiratorilor ei și a consumatorilor de a căuta și copia ținutele ei imediat ce aceasta apărea cu ele pe prima pagină ziarelor. Orice ținută purtată de Meghan ajungea să fie sold out în cel mai scurt timp, fie că era vorba de haine de designer sau de mass-market.

kate middleton meghan markle stil

Totuși, popularitatea și influența ei stilistică au scăzut direct proporțional cu începerea procedurii ”Megxit”, prin care Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din prima linie a Monarhiei Britanice și au decis să se mute pe continentul american.

kate middleton meghan markle stil

Pulsul scăderii puterii lui Meghan la bursa de fashion a putut fi măsurat ușor când ea și Kate Middleton au purtat, în aceeași perioadă timp, în luna ianuarie, mai exact, ținute similare. Meghan și Kate s-au afișat îmbrăcate în pardesie Massimo Dutti, dar haina purtată de Ducesa de Cambridge a fost de opt ori mai căutată pe internet decât cea a lui Meghan.

Rolurile de fashion icon din Familia Regala Britanică au fluctuat în ultimii ani între Meghan și Kate, dar se pare că soția Prințului William și viitoarea Regină a reușit să aibă ultimul cuvânt în bătălia stilului.

kate middleton meghan markle stil

Recent, Kate Middleton a facut încă o demonstrație reușită de fashion în timpul turneului din Irlanda, alături de Prințul William. Ținuta compusă dintr-un trench Alexander Mcqueen, rochia creată de Suzannah London și din accesorii Jimmy Choo și Ralph Lauren a fost foarte aperciată de public. Imediat, cererea de pe internet pentru piese marca Alexander McQueen a crescut cu 233%, iar căutările pe Google pentru trench-uri asemănătoare a crescut cu 93%, pe durata unei săptămâni.

 

kate middleton meghan markle stil

Britanicii adoră stilul relaxat al lui Kate, care, chiar dacă poartă multe piese de designer, știe să echilibreze stilul scump cu o elementele nu foarte preteioase și care, în final, să o complimenteze și să fie în acord cu ocazia în care le poartă. Pe lângă designerii de haute-couture, Kate Middleton poartă și multe elemente de mass-market, care aparțin unor branduri precum Zara, Mango, Reiss sau Marks&Spencer.

Foto: Hepta

Related Posts

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Se poartă ”cu fundiță”

După cum ai observat probabil deja, fundițele sunt accesoriile care definesc moda sezonului rece. Purtate ca accesorii în…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…