Andreea Leta ∙ December 9, 2020 ∙ 4 min read

Idei de cadouri stylish pentru lookurile perfecte de sărbători

Decembrie este cea mai festivă luna a anului, iar de data aceasta, doar pentru că nu putem petrece cu un număr mare de prieteni, nu înseamnă că ne lăsăm mai prejos în ceea ce privește cadourile. Așa că iată ce idei ne-au venit după ce am dat o tură virtuală de magazine: 

Se spune că prietenii reprezintă familia pe care ți-o alegi, așa că știind cât de plăcut e să le faci din când în când o bucurie celor dragi, am dat o tură virtuală de magazine și ne-am gândit la câteva idei de cadouri. 

Astăzi le avem în vizor pe cele mai bune prietenele ale tale, cele alături de care treci prin momente importante. Dar nu în ultimul rând, nu uita că și tu meriți să te răsfeți, așa că dacă îți face ceva cu ochiul, nu ezita! Și ca să te ajutăm puțin și cu moodul acestei ierni, ne-am gândit la 4 tipuri diferite de personalități:

The Diva 

Idei de cadouri stylish pentru lookurile perfecte de sărbători

Cană thehome.ro, Trusă Vichy Liftactiv Specialist, Cercei vintage podoabecustil.ro, Diana Vreeland – Empress of Fashion, Cărturești, Colier Monom

Cu siguranță că și în viața ta există această femeie frumoasă, puternică, despre care te întrebi adesea dacă poate găsi ceva pe lumea asta ce nu știe să facă, acea femeie conștientă de atuurile ei, gata oricând să te primească într-o vizită terapeutică, la care te servește cu un ceai îmbunătățit cu câteva grade, care te pune nu doar pe picioare, ci și pe un piedestal alături de ea. 

La personalitatea ei ne-am gândit atunci când am ales câteva obiecte demne de o divă în adevăratul sens al cuvântului, precum o pereche de cercei statement, o cană cu un design deosebit, o carte despre idolul ei sau o trusă de îngrijire, precum cea de la Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Aceasta este potrivită pentru toate tipurile de ten și conține o cremă de zi antirid și, cadou, 3 fiole Liftactiv Specialist Glyco-C.

The Witch 

Idei de cadouri stylish pentru lookurile perfecte de sărbători

Set de Tarot, Cărturești; Pahar Vista Alegre, simonas.ro; Trusă Vichy Mineral 89; Broșă vintage Trifari, podoabecustil.ro; Pană decorativă thehome.ro

Ne-am gândit, desigur, și la acea membră a grupului tău pasionată de tot ce ține de fascinanta lume a umbrelor sau de astrologie. Înâlnirile cu ea sunt mai mult decât încântătoare, așa că fii tu cea care o surprinde de data aceasta cu un cadou pe măsura pasiunilor ei. 

Un set nou de tarot inspirat de poveștile ei preferate, o cupă deosebită din care să bea licorile adevărului, o broșă vintage simbolică sau o pană magică pot fi cadourile ideale pentru ea. Nu știm dacă a descoperit încă secretul tinereții, dar poți să i-l spui tu, prin intermediul trusei Vichy Mineral89. Este, de asemenea, potrivită pentru toate tipurile de ten, este dedicată procesului de hidratare, calmare și fortifiere, și conține un gel-booster zilnic și, cadou, un mini de cremă-gel Aqualia Thermal Spa de noapte.

Pretty in pink

Idei de cadouri stylish pentru lookurile perfecte de sărbători

Pijamale Marks&Spencer; Colier Meli Melo; Trusă Vichy Neovadiol; Pernă thehome.ro; Papuci Marks&Spencer

Cea mai drăguță prietenă a ta merită să fie încojurată de blândețea cu care ea îi întâmpină pe ceilalți de fiecare dată. Și ce poate fi mai dulce decât rozul? Așa că fă-i cadou pijamelele în care poate urmări în voie toate serialele și filmele de Crăciun, un colier din perle sau o trusă de îngrijire Vichy Neovadiol, specială pentru redensificare, aspect mai neted și fermitate, pentru un ten matur, la menopauză. Aceasta conține o cremă de zi și, cadou, un mini cremă de noapte Neovadiol Complex Substitutiv.

The Queen of ice

Idei de cadouri stylish pentru lookurile perfecte de sărbători

Halat Oysho; Trusă Vichy Liftactiv Supreme; Bustieră Zara; Papuci Oysho; Ceas Meli Melo

Nu în ultimul rând, pentru cea mai cool prietenă a ta, pragmatică, drama free, dar foarte flirty și cu o imensă poftă de distracție, am pregătit cele mai stylish piese inspirate de anotimpul în care ne aflăm. O bustieră specială cu detalii glam, un ceas pentru a-și programa toate ședințele sau întâlnirea voastră săptămânală de pe Zoom, un halat sexy sau o trusă Vichy Liftactiv Supreme, pentru că știm că ea este forever young. Trusa conține o cremă de zi și, cadou, un mini de cremă de noapte, concepute pentru un efect de lifting de durată.

Foto: PR

Related Posts

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…