Andreea Leta ∙ August 25, 2021 ∙ 2 min read
Rochia maxi

Dolce&Gabbana, Alberta Ferretti, Etro

Rochia maxi este unul dintre subiectele noastre preferate vara aceasta. Fascinantă, feminină, cu imprimeu sau uni, rochia lungă emană un mister cărora ceilalți nu îi pot rămâne indiferenți, mai ales că îți dă un aer de zeiță, care te face să te simți excelent!

Rochia maxi sau rochia până în pământ, pe românește, este una dintre cele mai feminine piese pe care le poți avea în garderobă. Cum vara este pe sfârșite, ne-am gândit că e momentul perfect să profiți de vreme și să adopți un astfel de look, ce te va trimite cu gândul direct la tablourile lui Sandro Botticelli, mai ales dacă optezi pentru un print floral delicat, precum cel din colecția Etro. 

Avantajul unei rochii lungi este acela că o poți mixa cu diverse accesorii, astfel încât să ai p ținută nouă de câte ori o îmbraci. De exemplu, o rochie precum cea Dolce&Gabbana, poate fi purtată casual, lejer, cu un coș din paie și cu o pereche de sandale din sfoară, dar poate fi purtată și la un eveniment elegant, dacă o porți cu o pereche de sandale metalice, cu barete subțiri și tocuri înalte, și cu o geantă-bijuterie. 

Materialele preferate ale momentului sunt voalul, mătasea, bumbacul și inul. Dacă îți dorești un look angelic, poți purta o rochie în stilul celei Alberta Ferretti, cu un machiaj discret și cu o coafură neglijentă. De asemenea, te poți inspira și din aparițiile diafane ale lui Florence Welch.

Hot summer trend: Rochia maxi, un must-wear al momentului

Dior

Hot summer trend: Rochia maxi, un must-wear al momentului

Gabriela Hearst

Iar dacă ai început deja să simți nostalgia verii și dorul de festivaluri pe care îl vom experimenta în sezonul rece, poți compune un outfit boho cu o rochie asemănătoare celei de la Dior sau a celei Gabriela Hearst. 

Materialele preferate ale momentului sunt voalul, mătasea, bumbacul și inul. Dacă îți dorești un look angelic, poți purta o rochie în stilul celei Alberta Ferretti, cu un machiaj discret și cu o coafură neglijentă.

Anna Sui

Rochiile Elie Saab și Anna Sui sunt ideale pentru mini-vacanțele de care te bucuri până la toamnă, datorită croielii ample, confortabile, cu un aer sofisticat totodată, redat de alegerea fină a materialelor.

Iar pentru a celebra sfârșitul sezonului așa cum se cuvine, e nevoie de un eveniment special, pentru care poți opta pentru o piesă statement, precum rochia cu pene din colecția Marchesa. Iar dacă nu găsești pene, poți alege paiete, broderii, volane și alte detalii prețioase, cu aer festiv.

Materialele preferate ale momentului sunt voalul, mătasea, bumbacul și inul. Dacă îți dorești un look angelic, poți purta o rochie în stilul celei Alberta Ferretti, cu un machiaj discret și cu o coafură neglijentă.

Marchesa

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…