Evenimetele recente ne dezvălui o nouă tendință favorită a celebrităților internaționale: pantaloni pe red carpet. Rochiile lungi diafane au fost înlocuite cu liniile clasice ale costumului masculin sau cu modele statement, din texturi precum voalul sau dantela. Iată cine, ce a purtat și ne-a inspirat: 

Sandra Bullok, Fiona Glascott

Istoria modei ne arată că femeile au împrumutat costumul masculin, în primă fază, ca un fel de formă de protest elegantă, pentru a-și face vocile auzite și pentru a-și declara forța interioară. Astăzi, purtăm costumul masculin pentru a ne evidenția feminitatea prin contrast, reinterpretându-l permanent. Două dintre ținutele noastre favourite de săptămâna aceasta mizează exact pe contrast și pe preschimbarea tiparului clasic într-un statament. Sandra Bullock și de Fiona Glascott au mizat pe farmecul feminității în pantaloni, print nianțe de fuchsia, lila și roșu, și prin elemente perecum fundele supradimensionate. 

Tika Sumpter

Tika Sumpter a optat pentru liniile drepte, conturate de un material metalic auriu, care a făcut-o să strălucească la propriu. A optat pentur o accesorizare sumară pentru a lăsa costumul să vorbească de la sine!

Katherine Waterson, Hayley Morris

Negrul își păstrează tronul atunci când vine vorba de ținute statement. Katherine Waterson a mizat pe o ținută strucuturală, arhitecturală, cu un top asimetric, sofisticat, în timp ce Hayley Morris a optat pentru un look relaxat, compus dintr-un sacou cu fundă și o pereche de jeans evazați. 

Brandy Ledford, Ashlee Simpson

Nu doar pantalonii sau costumul masculin ne-au atras atenția săptămâna aceasta. E greu să ignori o pereche de pantaloni din voal cu o inserție foarte bogată din pene! Ashlee Simpson a purtat la un eveniment red carpet o salopetă cu un astfel decor în partea de jos. A mizat pe accesorii supradimensionate pentru a ne convinge că această apariție este una demnă de topul nostru. Nici Brandy Ledford nu a ales o variantă standard, ci a purtat o salopetă cu pantaloni din dantelă, care i-au lăsat puțin la vedere pielea. Nu ne-au impresionat foarte tare ochelarii și pantofii, dar apreciem inițiativa. 

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts