A List Magazine ∙ October 26, 2023 ∙ 2 min read

În data de 2 octombrie, H&M și Rabanne și-au celebrat prezentarea viitoarei colaborări având alături o serie de invitați celebrii în prestigiosul club din Paris, Silencio.

Reprezentând un pionierat pe scena modei franceze încă de la primele colecții prezentate de către fondatorul Paco Rabanne, definind cu succes perioada anilor ‘60, Rabanne este celebrat în prezent pentru ținutele unice propuse de către directorul creativ Julien Dossena.

Evenimentul a prezentat în premieră colecția Rabanne H&M care include atât piese vestimentare pentru femei și bărbați, cât și accesorii și decorațiuni interioare. Aceasta va fi disponibilă în magazinele selecționate și online pe hm.com începând cu data de 9 noiembrie 2023.

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham și Tina Kunakey au purtat ținute emblematice din spectaculoasa colecție infuzată de energie, Rabanne H&M.

Au fost prezenți de asemenea și Amina Muaddi, Tyga, Rianne Van Rompaey, Alexander Edwards, Jade Rabarivelo, Rafael Pavarotti și Issa Perica.

,,Rabanne a fost dintotdeauna un brand plin de viață, iar acest eveniment a surprins dispoziția jucăușă a colecției Rabanne H&M. Îmi doresc ca oamenii să se simtă liberi de fiecare dată când ne poartă piesele vestimentare, așa că a fost grozav să văd cum invitații noștri celebrează și îmbrățișează spiritul hedonist al colecției,” declară Julien Dossena, director de creație în cadrul Rabanne. 

,,Ce alt loc este mai potrivit pentru a prezenta o colecție destinată momentelor memorabile decât un club emblematic? A fost o plăcere să dezvăluim în Paris colaborarea Rabanne H&M alături de oaspeții noștri, bucurându-ne de potențialul spectaculos al acestei colecții versatile,” declară Ann-Sofie Johansson, director de design al departamentului pentru femei și consilier de creație în cadrul H&M. (P)

Advertisement

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…