Andreea Leta ∙ October 21, 2020 ∙ 3 min read

Te-ai întrebat vreodată de ce o celebritate precum Kim Kardashian continuă să se pozeze în oglinda garderobei sale, când are în spate o echipă compeltă și complexă care i-ar putea asigura cele mai frumoase pictoriale? Pe noi ne-a pus puțin pe gânduri și iată la ce concluzie am ajuns: 

Kim Kardashian este, că ne place sau nu, unul dintre cei mai mari influenceri la scară mondială. Fiecare gest, fiecare cuvânt, fiecare produs, fiecare item vestimentar, se transformă instant într-o tendință, țintind un public nu doar foarte numeros, ci și foarte divers, din punctul de vedere al vârstei sau al mediului socio-economic.

Cu toate astea, vedeta continuă să se pozeze în oglinda garderobei sale, ca oricare dintre noi, indiferent de atmosfera spațiului pe care îl putem numi, pe bună dreptate, Narnia, în sensul în care, așa cum probabil te aștepți, dulapul lui Kim Kardashian este un loc fantastic. Noi ne-am întrebat care ar putea fi explicația unei astfel de obsesii și iată la ce concluzii am ajuns. 

Deși mișcarea selfie nu a început de la ea, ci de la prietena ei, Paris Hilton, Kim Kardashian a ridicat acest tip de imagine la rangul de artă. De exemplu, pe Youtube vei găsi numeroase tutoriale prin care tehnica ei este dezbătută și exersată pentru toți cei care își doresc o poză ca a vedei. Ai totuși grijă, chiar și Kim a urmat un tratament pentru încheietura mâinii suprasolicitate de selfie, în urma căruia a deci să își ia o asistentă care să țină telefonul astfel încât efectul să nu fie în niciun fel distorsionat.

Odată cu Selfish, colecția de selfie-uri tipărită sub forma unei cărți lansată în 2015, Kim pare că a patentat arta selfie-ului, devenind cea mai iconică personalitate în acest sens. Probabil că știi deja că anumite școli înalte de fotografie din lume au creat cursuri speciale despre selfie, în care da, numele vedetei este foarte des amintit. Totuși, cum rămâne cu garderoba? 

Kim Kardashian, înainte de orice (i.e. de orice scandal care a făcut-o celebră), cocheta cu stylingul în rândul prietenelor sale din lumea bună a Los Angelesului. Mai exact, Kim se ocupa de closet detox și de personal shopping. După prima apariție pe coperta ediției americane Vogue, de asemenea foarte controversată, și cu participarea constantă la MET Gala, Kim a devenit muza a unor designeri precum Olivier Rousteing (Balmain), Alexander Wang, Riccardo Tisci (pe vremea Givenchy) sau Virgil Abloh. În plus, ea este și brand ambassador-ul colecțiilor lansate de Kanye West, care, a propos de closet detox, i-a schimbat complet imaginea odată cu dimensiunea publică a relației lor. De aici pantalonii de trening purtați cu botine cu toc cui, piesele supradimensionate sau decolteurile foarte generoase. 

Piese dintr-o colecție a propriului brand, Skims

Selfie-ul în oglinda garderobei sau, în general, pozele din garderoba ei, rămân, deci, un foarte bun mijloc de promovare. Atât a liniilor personale de sub brandul său de lenjerie, Skims, cât și a altor piese pe care trebuie să le poarte. Dacă te-ai întrebat vreodată cum faci să strângi o colecție de haine atât de mare, află că vedetele internaționale sunt plătite ca să poarte cele mai recente creații ale marilor case sau ale unor designeri în curs de ascensiune. 

În plus, în măsura în care prezintă un stil de viață dezirabil, ideal, căci asta au însemnat cei 13 ani de reality show, Kim Kardashian, pentru a-și menține poziția de influencer, apelează din plin și la factorul empatie. Iar dezordine în dulap și un selfie în oglindă putem să ne facem toți, nu-i așa? 

Foto: Hepta

Related Posts

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…

Half is Free vă așteaptă la București

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al primăverii, vine la BUCUREȘTI, pe 20 aprilie 2024!…