Amalia Dobre ∙ July 15, 2019 ∙ 4 min read

nou cool

Avem noutăți din modă, artă și tot ce-i mai bun de pus pe listă vara aceasta. Ne facem iar loc în agende, pentru că e rost de lansări, evenimente și tot felul de happening-uri care merită bifate. 

Colecția COS Toamnă Iarnă 2019 explorează două concepte-cheie, legate de analiza dimensiunii. O abordare brutalistă bazată pe liniile puternice, unghiulare ale arhitecturii monumentale este completată de o stare liniștită de evadare în natură – desenarea lumii umane și naturale împreună, ca un tot unitar. Piese din cea mai nouă colecție au început să fie introduse în magazinele COS Calea Victoriei 116 și COS Baneasa Shopping City.

Mai nou, a fi într-un „Maelstrom”, înseamnă a fi captivi în vârtejul unor evenimente care ne pot afecta major viața. Prinși în rutina zilnică, uităm adesea de provocările viitorului. Oare apariția superfurtunilor nu este un semnal de alarmă suficient de puternic? Dacă noi, acum, suntem într-un Maelstrom? Dacă schimbările climatice ne absorb într-un vortex, într-un haos halucinant, spre un sfârșit inevitabil? Putem salva viitorul? Expoziția cuprinde lucrări semnate de patru artiști clujeni: Ioana Olăhuț, Anca Bodea, András Szabó și Matei Bocancios. Curator: Ana Negoiță. Expoziția este deschisă publicului până în data de 11 septembrie 2019, la Halucinarium, Calea Giulești nr. 14, etaj 4.

Replay lansează în România colecția Tribute – Tupac, în ediție limitată, și aduce astfel un omagiu marelui rapper american Tupac Shakur. Toți împătimiții de fashion, dar și fanii muzicii lui Tupac se vor putea bucura de piese vestimentare inspirate din opera și viața faimosului cântăreț. Tribute este o serie de colecții capsulă în ediție limitată, inspirate din viața unor mari personalități din trecut, care continuă să inspire generații întregi. După succesul de care s-a bucurat colecția dedicată lui Nirvana, Replay aduce acum un omagiu celebrului rapper și poet, Tupac Shakur. 

Vara aceasta, Pandora celebrează „Regele Leu”, cel mai nou film Disney, regizat de Jon Favreau, prin lansarea noii colecții de bijuterii Disney x Pandora. Colecția le întâmpină pe îndrăgitele personaje, care revin pe marile ecrane, prin piese unice, create pentru a-ți oferi modalități de a-ți arăta legătura strânsă pe care o ai cu această poveste clasică. Creată pentru a le încuraja pe femei să aleagă un stil impunător, minunata colecție inspirată de film cuprinde o brățară, precum și o serie de talismane din argint 925 și Pandora Shine (argint 925 placat cu aur), inclusiv un extraordinar talisman Simba, în ediție limitată. Acestea pot fi purtate separat sau combinate, pentru a crea un look cu adevărat impresionant, fiecare piesă fiind inspirată de decorurile spectaculoase din film, de muzica de neuitat și de spiritul personajelor de care ne-am îndrăgostit cu 25 de ani în urmă.

În cadrul Galei UAD care a avut loc pe data de 29 iunie în Cluj-Napoca, TEZYO a oferit premiul de 1.500 euro lui Vlad Cheregi, câștigătorul competiției de design TEZYO X UAD. În 2018, TEZYO a lansat în cadrul Galei UAD competiția de design TEZYO X UAD a cărui câștigător a fost anunțat la ediția din acest an. După un an și trei etape riguroase ale concursului, Vlad Cheregi a fost anunțat drept câștigător. TEZYO a venit în întâmpinarea nevoilor prezentării colecției vestimentare „Forget Me Not” a lui Vlad, prin participarea cu articole de încălțăminte din colecția primăvară – vară. Prezentarea colecției de dizertație concepută de Vlad Cheregi a deschis a doua parte a show-ului și a fost descrisă de critici și presa de specialitate prezentă la eveniment drept una dintre cele mai coerente dintre cele 25 de proiecte prezentate în cadrul prestigiosului eveniment.

Carezze lansează o nouă colecție de bijuterii perfectă pentru vară și vacanțe. Noile piese Crezze sunt din argint, au pietre nanogem colorate și preturi super accesibile: între 220 lei și 700 lei. Bijuteriile Carezze sunt disponibile in magazinele Cellini si online pe www.cellini.ro 

Pentru că iubești viața, natura și planeta, adaugă stilului tău vestimentar din timpul verii tonuri de #GreenFashion și multă creativitate, îndrăzneală și distracție. Poți începe prin crearea unor outfit-uri cool pentru zilele și nopțile de vară, pe care le petreci în mediul urban, într-un sătuc idlic de la munte, sau la petrecerile de la mare, până la răsăritul soarelui. Pe Remixshop.com a început “Biggest Summer Sale”, cu reduceri și oferte impresionante la foarte multe articole vestimentare noi sau aproape noi, dar foarte trendy, aparținând unor branduri celebre în întreaga lume. Descoperă-le pe cele care ți se potrivesc la secțiunea Sale de pe website și lasă-te purtată de insiprație și magia verii.

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…