Cătălina Teodorescu ∙ March 27, 2017 ∙ 3 min read

Probabil nu e nicio surpriză pentru tine să îţi spun că jeanşii skinny nu mai sunt de ceva deţinătorii titlului de cel mai în vogă model de jeans al momentului”.

Cu toate că, în ceea ce priveşte tendinţele actuale, au fost înlocuiţi de modele cu croială un pic mai relaxată, jeanşii skinny sunt în continuare un go-to în garderoba majorităţii femeilor. Motivul? Sunt flatanţi pentru cam orice tip de siluetă şi, în afara cazului în care sunt prea strâmţi (un lucru contraindiacat pentru că, restricţionând mişcările naturale ale corpului, pot provoca dureri de spate şi alte probleme de sănătate), sunt comozi şi uşor de purtat (probabil pentru că ne-am obişnuit cu ei de atât de multă vreme).

Totuşi, în marea de jeanşi fie largi, fie cropped, fie cu aspect retro (toate fiind stiluri în tendinţe) pe care le poartă lumea în prezent, cum faci totuşi să poţi purta o pereche de skinny jeans şi să arăţi actual?

Regula mea de bază – renunţă la modelele cu talie joasă şi optează în schimb pentru talia înaltă. Talia joasă nu mai e în tendinţe de ceva vreme nu numai în ceea ce priveşte jeanşii, ci în general, în cazul oricărui tip de pantaloni. În plus, talia înaltă, în afară de faptul că este fashionable în acest moment, este şi flatantă pentru siluetă, căci ascunde cu succes micile imperfecţiuni, aşa că iată încă un motiv să renunţi la acele modele super low-waist care amintesc de anii 2000.

În rest, iată câteva moduri în care poţi purta skinny jeans în 2017 astfel încât să arăţi fashionable:

Încearcă un dark wash – mai exact, o nuanţă închisă. Nuanţele foarte deschise (aspectul acela prespălat), alături de silueta skinny, vor arăta un pic passé. Poţi opta pentru jeanşi prespălaţi dacă croiala este una mai largă, însă pentru skinnies, mergi pe albastru închis, bleumarin sau negru mai degrabă. În plus, dacă mai au şi un accent actual (în poză de mai jos sunt aplicaţiile gen piercinguri), primesc puncte bonus!

Dacă nu eşti o fană a culorilor închise, eşti liberă să încerci o pereche de skinny jeans într-o nuanţă aprinsă, precum rozul. Efectul va fi unul extrem de cool, în special dacă vei compune un outfit monocrom!

Jeanşii skinny cu talie înaltă arată senzaţional purtaţi cu un crop top, iar ca bonus, crop topurile sunt foarte în vogă în acest moment, deci e ideal să asociezi cele două piese. În fotografia de mai jos poţi observa că poţi chiar şi să îi dai un aspect elegant perechii tale favorite de skinny jeans, asortând un crop top stil cămaşă. Ba chiar poţi plusa cu încă un element în vogă, în ceea ce priveşte accesoriile: o borsetă!

Încă un exemplu de outfit în care jeanşii skinny sunt asortaţi cu un element în vogă în acest moment (în acest caz, un sacou cu croială pătrată şi umeri proeminenţi) pentru a-i aduce în actualitate.

Jeanşii skinny sunt necomplicaţi, aşa că vor arăta mereu senzaţional alături de o altă piesă necomplicată – un sweatshirt, de pildă. Încearcă un print grafic în cazul sweatshirtului, şi adaugă accesorii minimaliste.

Te poţi folosi de skinny jeans pentru a echilibra o piesă cu croiala largă. De exemplu, poţi lăsa să se întrevadă o pereche de astfel de jeanşi pe dedesubtul unui pardesiu supradimensionat.

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Noile reguli ale denimului

Related Posts

Premiile Grammy 2023 – Ținutele care au atras atenția anul acesta

Acum două seri a avut loc decernarea premiilor Grammy 2023, un moment mult așteptat de industria muzicală. Beyonce…

Cine este Beatrice Borromeo, ambasadoarea de viță nobilă a Casei Dior

Beatrice Borromeo (37 de ani) a fost aleasă imaginea campaniei Dior, prin care celebra casă de modă reinventează…

Hot celebrity trend – Feeling all Light Blue!

Dacă în sezonul trecut retina noastră a fost desfătată (sau atacată în cazul unora) cu cea mai puternică…

Get the Look – Hailey Bieber, într-un look a la Michael Jackson

Sătpămâna aceasta ne inspirăm din imaginea unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, cu un look…

Anne Hathaway transformă rochia mini într-un statement al momentului

Unele piese vestimentare sunt menite să dăinuie dincolo de tendințe, iar când o figură emblematică precum frumoasa actirță…

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…