Andreea Leta ∙ November 3, 2021 ∙ 3 min read

Celebrity trend- All black is the new…black!

Cu ocazia câtorva gale, am făcut o trecere în revistă a celor mai recente apariții ale celebrităților internaționale. Pentru că ne inspiră întotdeaună să urmărim tendințele pe care acestea le adoptă, nu facem excepție nici săptămâna aceasta, când am făcut o constantatare: All black is the new… black! 

Consemnat de istoria costumului ca fiind cea mai elegant, atunci când vorbim despre cromatică, negrul rămâne pe tronul său de fier în rândul preferințelor stiliștilor în cazul outfiturilor pentru evenimente speciale. Iată care sunt lookurile noastre preferate, în cea mai misterioasă valență a nonculorii noastre favorite. 

Celebrity trend- All black is the new…black!

Kaia Gerber

Celebrity trend- All black is the new…black!

Irina Shayk

The little black dress este, fără îndoială, subiect de legendă. Însă nici cu realitatea nu se descură rău, cel puțin nu în cazul frumoasei Kaia Gerber, care a optat pentru o piesă pe cât de simplă, aparent, pe atât de spectaculoasă. Punându-i perfect în valoare feminitatea și trăsăturile, rochia cu textură lucioasă nu a avut nevoie de niciun artificiu pentru a străluci. Și nici de un beauty look sofisticat.  Pentru un look asemănător a optat și Irina Shayk, care a ales o rochie ce o transpune în chip de zeiță a senzualității, subliniat de nuanța de burgundy a rujului. 

Celebrity trend- All black is the new…black!

Lady Amelia Windsor

Celebrity trend- All black is the new…black!

Olivia Palermo

Celebrity trend- All black is the new…black!

Diane Kruger

Dacă totuși te gândești la o rochie scurtă atunci când auzi little black dress, avem și astfel de exemple în repertoriu. Lady Amelie Windsor a purtat un outfit glam punk, marcat de o rochie mini cu o croială romantică, inspirată de moda victoriană, și de inserții prețioase din cristale, asortate cu o pereche de bocanci. Diane Kruger și Olivia Palermo au participat la același eveniment dedicat baletului și au portat aceeași structură a ținutei: o rochie cu detalii feminine, precum volanele supradimensionate și funda maxi. Lookurile lor sunt chic și de efect grație detaliilor care definesc fiecare outfit, precum pantofii de inspirație retro sau bentița black swan. Doar erau la balet, nu?

Celebrity trend- All black is the new…black!

Coco Rocha

Celebrity trend- All black is the new…black!

Angelina Jolie

Nu putem depăși momentul all black fără un pic de dramă, iar la acest capitol, Coco Rocha și Angelina Jolie s-au asigurat că avem ce povesti. Nu poți să nu treci pe lista preferatelor o rochie din volane din tulle, cu un aer ușor teatral, care amintește de era în care fiecare centimetru al Hollywoodului strălucea. Pentru un astfel de mood a optat Coco Rocha, care semnează astfel una dintre cele mai frumoase apariții ale sale. Angelina Jolie, aproape arhetipul mamei Hollywoodului, nu ne dezamăgește nici de data aceasta și pășește spre o nouă premieră The Eternals, cu un look care nu e chiar all black, ce e drept, dar care e spectaculos prin combinația dintre fusta amplă din tafta și sacoul masculin. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…