Andreea Leta ∙ September 23, 2022 ∙ 3 min read

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele mai cool piese pentru noul sezon, îți spunem nu doar cine va fi alături de noi la Cocor, ci și ce să urmărești la una dintre sesiunile tale favorite de shopping. 

Ready, set, come to Half is free! Ne revedem cu drag mâine de la ora 10 la Cocor (etaj 3), unde îi vei regăsi pe designerii tăi preferați. Ca de fiecare dată, totul va fi la jumătate de preț, însă te sfătuim să vii cu un plan pentru a te bucura de cele mai cool piese de toamnă. Iată care sunt tendințele pe care să le urmărești mâine: 

Nuanțe puternice 

Este un sezon neconvențional din punct de vedere cromatic, însă nu înseamnă că trebuie să excludem repertoriul specific momentului. Nuanțele toamnei pot fi completate de tonuri de fuchsia, galben aprins sau oranj, dar și de valențe electrice de albastru. 

Volanele 

Un must-wear al sezonului este inserția volanelor, inclusiv în ținute casual sau office, așa că fii atentă la detalii precum manșetele sau tivurile unei rochii sau ale unei fuste. Ca să nu mai vorbim de rochiile de eveniment! Vei avea cu siguranță de unde să-ți alegi favorita!

Piesele clasice…cu un twist

Este momentul de revenire al unor piese clasice din repertoriul 70s-80s, așa că instruiește-ți privirea să caute acele piese care te duc cu gândul la acea perioadă. Totul perfect adaptat garderobei tale și aerului contemporan. 

Accesoriile supradimensionate

Știm cât de mult contează detaliile, însă în sezonul FW22, mizează pe acele accesorii sau bijuterii care nu-s deloc greu de observat. Cu cât mai mare, cu atât mai bine! Fie cp virbim despre genți, inele sau cercei. 

Imprimeurile florale

Una dintre surprizele toamnei este chiar colțișorul de vară de care designerii ne lasă în continuare să ne bucurăm. Alege rochiile sau topurile care te inspiră cu motivele botanice sau florale și poartă-le în lookuri boeme, romantice, într-unul dintre cele mai frumoase momente ale anului.

Te așteptăm să îți reînnoiești garderoba și să te bucuri de surprizele din colecțiile brandurilor și designerilor români. În plus, ce spui de o cafea bună și de ceva dulce? De la 10 la 19 să te tot răsfeți!

Lista completă a designerilor care participă la Half is free este chiar aici: 

Aer Wear, Armadelalma, Antante, Antonia M, Anna Dumitru, Arioleta, Atelier Devi, Bianca Popp, Black Label, Bon Bijoux, Casa cu Sori, Catch Michelle, Concept a Trois, Couture de Marie, D Apre, En privee, Exlusives, Fena Fashion, Florentina Giol, Framboise, Helvetia, IDU Fashion, I Heart X Alexandra Veron, Inno Shop, Irina Akkaya, Ite Urbane, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, Klass, Komoda, La maison de confiance, Larisa Dragna, Laura Badea, Laura Olaru, Lisa&Co, Luxury Ellis, Maam with Love, Pălăria Dadarlat, Maison Chouchou, Maison Ilia, Malluce, Magic Charm, Melkior, Morphingdose, Millisimo, Miss Mary a Little, Monarh, Muna, Musette, Molecule F&Friends (AEP Jewerly , Bluzat, CDIEM Accessories, Claudia Castrase , Flash Jewels , GI Jewellery , Haine de Vis , Hairoin , Lena Criveanu, Magnolia Atelier , Mirabilis Art Jewelry , Style Up , Una-i-Luna), My Zorzon, Nagun, Naiv Clothing, Nighters, Ninina, Rochiedeseara.ro by Gabriela Atanasiu, Sugar Couture, Vanessa Petrini, WonderBun, Ukiscreator.

Eveniment susținut de: Magnabeauty.ro, Forcapil, BioOil, ACM Laboratoire Dermatologique, Crescina, Urgo, Cantabria Labs, Familia Guard și Milka.

Related Posts

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…