Amalia Dobre ∙ July 22, 2019 ∙ 2 min read

sweet paprika alist designers boutique

După ce am văzut aici ce a adus Maison Mimino la Alist Designers Boutique, trecem la cealaltă jumătate a buticului – Sweet Paprika, care a venit cu o selecție de piese ultra feminine ori cu touch jucăuș, cum sunt fustele și pălăriile cu imprimeu roz pal cu mașini, perfecte pentru vacanțele la mare ori la munte, citybreak-uri ori festivalurile de sezon. Alist Designers Boutique, în această formulă, cu Sweet Paprika și Maison Mimino, e de găsit până pe 4 august în București Mall (lounge area).

Gabriela Atanasov a lansat Sweet Paprika acum șase ani, în octombrie 2012, și spune că „a fost imaginat pentru cele care nu au uitat că au fost fetițe, care sunt domnișoare, care vor să devină doamne și care totuși rămân mai presus de orice femei“  – aceste cuvinte compun și ideea din spatele brand-ului său. Prima colecție a avut-o ca sursă de inspirație pe Audrey Hepburn și a pornit din dorința Gabrielei de-a le convinge pe femei că „pot arăta superb într-o rochie ruptă din anii ’50 și că pot să își facă treburile de femei ale secolului 21 în ea fără să se plângă de durerile unui corset“.

„Ca orice fetiță m-am jucat cu păpuși, le-am făcut haine, mă găteam în hainele mamei mele, desenam tot felul de prințese etc. Pot să spun că am respectat toate clișeele unei copilării de fetiță. Dar nu am fost pasionată atât de tare încât să mă visez designer. Eu credeam că mă fac doctor în copilărie. Apoi m-am dorit cântăreață, actriță și am ajuns să studiez PR-ul și să mă fac blogger, influencer și să lansez un brand care să îmi reprezinte stilul vestimentar și care să poată fi deținut și de alte femei“, spune Gabriela Atanasov – descoperă mai multe despre Sweet Paprika în materialul colegei noastre Alina Aliman. 

Iar dacă încă nu te-am convins că e rost să treci pe la Alist Designers Boutique zilele acestea, lăsăm mai jos o mică „mostră“ ca să-ți faci o idee despre ce vei găsi acolo. 

Partener: Pantene

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…