Amalia Dobre ∙ August 16, 2019 ∙ 2 min read

naiv clothing alist designers boutique

Zilele aceastea la Alist Designers Boutique, din București Mall (lounge area), găzduim trei branduri: NAIV Clothing, Noire Swimwear și Miss Mary a little. Așadar, în perioada 5 august – 1 septembrie, dacă vizitezi Alist Designers Boutique te vei familiariza cu cele trei branduri și produsele lor și îți vei putea achiziționa piese din cele mai recente colecții, dar și bestsellers din colecțiile trecute.

Până pe 1 septembrie vom face pe rând o incursine în „intimitatea“ fiecărui brand și vom analizat piesele pe care fiecare dintre ele le-a adus la Alist Designers Boutique. Azi, vorbim mai pe îndelete despre NAIV Clothing. 

NAIV Clothing vine cu cele mai fluide și diafane rochii pentru vacanțele tale de vară, create din materiale naturale precum inul, pânza topită, bumbacul etc. Vei găsi la butic rochii care vin într-o varietate impresionantă de modele – în culori pastelate, lungi, midi ori mini, cu volane, cu imprimeuri florale ori polka dots – și care au în comun acel vibe relaxat și „fluid“ al după-amiezilor de vară. Așa cum le descrie și Diana Găvan, designerul din spatele brandului,  “simple with a twist”.

“Piesa semnătură a brandului este rochia cu volane. Este piesa principală de la care am pornit brandul NAIV Clothing, care mă reprezintă în totalitate și care este atât de ușor de purtat în orice moment al zilei, fie că vorbim despre o doamnă, care are un program zilnic foarte aglomerat, și simte nevoie să fie elegantă, dar comodă în același timp, fie că vorbim despre o young lady romantică, visătoare și boemă”, spune Diana Găvan. (Află mai multe despre brandul pus la cale de Diana, din interviul pe care aceasta i l-a acordat colegei noastre Alina Aliman.)

#WelcomeToMyStudio: rochii cu o poveste – NAIV CLOTHING

Simplitatea croiurilor, materialele naturale și acel easyness pe care fiecare piesă NAIV Clothing le încorporează fac din acest brand un must watch și e numai bun de trecut pe listele noastre de shopping în acest sezon. 

Mai jos, găsești o mică parte dintre produsele NAIV Clothing pe care le vei găsi până pe 1 septembrie dacă vizitezi Alist Designers Boutique. 

Partener: Pantene

 

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…