Amalia Dobre ∙ April 20, 2019 ∙ 2 min read

Așa cum te-am obișnuit, la scurt timp după ce anunțăm noii designeri pe care-i găzduim împreună cu București Mall în buticul Alist Designers Boutique, îți povestim detaliat despre piesele pe care le aduc acolo. Cel mai probabil știi deja că buticul va fi ocupat până pe 12 mai de Moon by Dana Rogoz și de Lisa&Co (aici poți vedea cum a fost la evenimentul de lansare). O să ne focusăm azi pe piesele pe care le vei găsi în spațiul dedicat Moon by Dana Rogoz. 

Despre povestea labelului Danei poți afla mai multe din acest interviu. Se afla în luna de miere când i-a venit ideea acestei mici afaceri care s-a transformat într-un brand în toată regula. Moon vine de la honeymoon, iar, după cum spune Dana, fețele detașabile ale genții, fac trimitere către fețele schimbătoare ale lunii. Iar partea practică a acestei genți a venit odată cu dorința ei de-a avea un accesoriu versatil, chiar și-n vacanțe – o geantă care ocupă puțin spațiu, dar care poate fi reinterpretată astfel încât să accesorizeze mai toate ținutele, fie că e vorba de cele de zi ori de seară. 

Dacă vrei să-ți mărești colecția de fețe detașabile sau nu ești familiarizată cu geanta-concept Moon, cu toate fețele ei, e de găsit la Alist Designers Boutique, în București Mall (lounge area), alături de seria de tricouri, dar și parfumul Moon semnat de Dana, cu note de bază de lychee și mere.

Iată mai jos o selecție de bunătăți gata de trecut pe lista personală de shopping ori de făcut cadou, că tot suntem în preajma Sărbătorilor. 

Despre Alist Designers Boutique

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 23, ediția de vară 2022?

Vara aceasta poate fi de o mie de ori mai simpatică în compania revistei A List Magazine nr….