Amalia Dobre ∙ December 10, 2019 ∙ 2 min read

ellida toma alist designers boutique

După cum știi deja, zilele acestea, la Alist Designers Boutique o găzduim pe Ellida Toma, care a venit la buticul nostru din București Mall (lounge area) cu ce avea mai frumos în atelier.

Piese deconstruite, cu croiuri atipice, în culori neutre, vibrante ori nonculori, cu imprimeuri statement, piese care, așa cum spune Ellida „sunt valabile și la anul, și peste doi ani, și peste trei poate…“ – cam asta vei găsi la Alist Designers Boutique dacă ne vizitezi până pe 22 decembrie. 

Când a deschis primul atelier în București Ellida avea puțin peste 20 de ani, e adepta esteticii „less is more“ și spune că materialele joacă un rol esențial în procesul său de creație. „Creez piese atemporale care de foarte multe ori estompează graniţa dintre feminin şi masculin. Prin colecțiile mele încerc să acopăr diferite nevoi de frumusețe, confort sau de atitudine“ – află mai multe despre Ellida Toma din interviul realizat de colega noastră Alina Aliman (aici). 

Pe scurt, despre Ellida Toma

Este doctorand în cadrul departamentului Modă – Design Vestimentar, Facultatea de Arte Decorative şi Design, Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, a absolvit Master Strategii de Modă şi Costum și este designer vestimentar, stilist, consultant de imagine și scenograf de costume. Realizează proiecte de teatru şi televiziune, expoziţii de costum în țară și străinătate în manifestări personale și de grup.

Puternic influențată de curentul deconstructivist, Ellida Toma are o abordare conceptuală asupra modei prin îmbinarea de elemente geometrice, arhitecturale și inovatoare. Piesele vestimentare, realizate prin intervenții la nivel de tipar, sunt o combinație între idee, formă, proporție, funcționalitate și calitate și transmit mesaje complexe prin multiple moduri de a fi purtate.

Pentru păstrarea culorilor și texturii hainelor un timp cât mai îndelungat este important să folosim balsamul potrivit pentru rufe. Iar hainele create cu atât de multă grijă și creativitate merită un tratament special. În demersul nostru, avem un partener de nădejde: Coccolino.

Parteneri: București Mall Vitan, Coccolino

ellida toma alist designers boutique

ellida toma alist designers boutique

 

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…