Andreea Leta ∙ December 6, 2022 ∙ 2 min read

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile au început pe toate planurile! Ce spui de o sesiune de shopping sub îndrumarea unor stiliști pe care îi cunoști deja, în magazinul C&A? Iar pentru că este sezonul cadourilor, punem la bătaie un VOUCHER de 500 RON ce poate fi folosit în timpul sesiunii de styling din acest weekend în magazinul C&A Sun Plaza de către o norocoasă câștigătoare.

Vacanța de iarnă aduce magie, multă strălucire și bucurie odată cu sărbătorile și cu petrecerile de care ne bucurăm alături de cei dragi. Asta înseamnă, printre altele, că ai nevoie de o garderobă pe măsură! C&A are pregătite deja câteva colecții care nu doar că te vor aduce cu un pas mai aproape de Cărciun, ci te vor inspira inclusiv în alegerea unor cadouri pentru cei apropiați. C&A Xmas & Party abundă în detalii prețioase precum paietele și texturile elegante, cum ar fi catifeaua. 

Dacă ești nehotărâtă, îți venim în ajutor! Doi stiliști pe care îi cunoși deja din paginile Alist vor fi alături de tine cu sfaturi și cu îndrumare la shopping. Te poți întâlni cu Andreea Leța sâmbătă și duminică, pe 10-11 decembrie, în magazinul C&A din Sun Plaza, iar în weekendul 17-18 decembrie, Rovena Andrei te așteaptă în magazinul C&A din AFI Cotroceni. Pe lângă stiliști, un fotograf profesionist va fi acolo pentru a marca noul tău look de sărbătoare și pentru ca tabloul să fie cu adevărat complet, vei primi un voucher de reducere pentru piesa ta preferată. Nu uita că la C&A tu creezi amintirile, iar brandul are grijă să păstreze prețurile accesbile!

A început perioada cea mai frumoasă din an, când ne putem bucura de magia Sărbătorilor și nu oricum, strălucind în ținute care ne fac să ne simțim speciale. Așadar, te invităm pe 10 și 11 decembrie în magazinul C&A din Sun Plaza București, între 13:00-19:00 pentru a te lăsa pe mâna Andreei Leța (@tarotandshoes), fashion editor & stylist A List Magazine, și a crea împreună outfit-uri festive ce vă vor ajuta să pășiți mai ușor în atmosfera de sărbătoare. Fiecare participantă va primi pe loc un voucher de reducere de -15% reducere la articolul preferat.

Iar pentru că este sezonul cadourilor, punem la bătaie un VOUCHER de 500 RON ce poate fi folosit în timpul sesiunii de styling din acest weekend în magazinul C&A Sun Plaza de către o norocoasă câștigătoare.

Foto: C&A 

Related Posts

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Se poartă ”cu fundiță”

După cum ai observat probabil deja, fundițele sunt accesoriile care definesc moda sezonului rece. Purtate ca accesorii în…

Rita Ora, apariție spectaculoasă la British Fashion Awards 2023

Rita Ora a uimit audiența cu un accesoriu neobișnuit: un șirag de țepi argintii atașați de spatele cântăreței….

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…