Andreea Leta ∙ December 6, 2022 ∙ 2 min read

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile au început pe toate planurile! Ce spui de o sesiune de shopping sub îndrumarea unor stiliști pe care îi cunoști deja, în magazinul C&A? Iar pentru că este sezonul cadourilor, punem la bătaie un VOUCHER de 500 RON ce poate fi folosit în timpul sesiunii de styling din acest weekend în magazinul C&A Sun Plaza de către o norocoasă câștigătoare.

Vacanța de iarnă aduce magie, multă strălucire și bucurie odată cu sărbătorile și cu petrecerile de care ne bucurăm alături de cei dragi. Asta înseamnă, printre altele, că ai nevoie de o garderobă pe măsură! C&A are pregătite deja câteva colecții care nu doar că te vor aduce cu un pas mai aproape de Cărciun, ci te vor inspira inclusiv în alegerea unor cadouri pentru cei apropiați. C&A Xmas & Party abundă în detalii prețioase precum paietele și texturile elegante, cum ar fi catifeaua. 

Dacă ești nehotărâtă, îți venim în ajutor! Doi stiliști pe care îi cunoși deja din paginile Alist vor fi alături de tine cu sfaturi și cu îndrumare la shopping. Te poți întâlni cu Andreea Leța sâmbătă și duminică, pe 10-11 decembrie, în magazinul C&A din Sun Plaza, iar în weekendul 17-18 decembrie, Rovena Andrei te așteaptă în magazinul C&A din AFI Cotroceni. Pe lângă stiliști, un fotograf profesionist va fi acolo pentru a marca noul tău look de sărbătoare și pentru ca tabloul să fie cu adevărat complet, vei primi un voucher de reducere pentru piesa ta preferată. Nu uita că la C&A tu creezi amintirile, iar brandul are grijă să păstreze prețurile accesbile!

A început perioada cea mai frumoasă din an, când ne putem bucura de magia Sărbătorilor și nu oricum, strălucind în ținute care ne fac să ne simțim speciale. Așadar, te invităm pe 10 și 11 decembrie în magazinul C&A din Sun Plaza București, între 13:00-19:00 pentru a te lăsa pe mâna Andreei Leța (@tarotandshoes), fashion editor & stylist A List Magazine, și a crea împreună outfit-uri festive ce vă vor ajuta să pășiți mai ușor în atmosfera de sărbătoare. Fiecare participantă va primi pe loc un voucher de reducere de -15% reducere la articolul preferat.

Iar pentru că este sezonul cadourilor, punem la bătaie un VOUCHER de 500 RON ce poate fi folosit în timpul sesiunii de styling din acest weekend în magazinul C&A Sun Plaza de către o norocoasă câștigătoare.

Foto: C&A 

Related Posts

Anne Hathaway transformă rochia mini într-un statement al momentului

Unele piese vestimentare sunt menite să dăinuie dincolo de tendințe, iar când o figură emblematică precum frumoasa actirță…

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor 

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea…

Vedetele domină prezentările de la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților

Paris Fashion Week 2023, ediția dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar mai multe vedete au fost convocate…

Care este dress-code-ul pentru Met Gala 2023 și cine vor fi gazdele evenimentului fashion

Met Gala, ediția 2023, propune o temă ofertantă din punct de vedere stilistic. Anul acesta, cea mai importantă…

Marion Cotillard – Mai mult decât un fashion icon 

Marion Cotillard este una dintre aparițiile noastre preferate, fie că este prezentă la premiera unui film, fie că…