O altă săptămână plină de evenimente deosebite s-a desfășurat peste ocean, acolo unde celebritățile au strălucit din nou la premiere de film sau la gale speciale. Noi am fost, ca de obicei, cu ochii pe aparițiile lor, așa că îți prezentăm un nou top al celor mai frumoase ținute.

Tuturor le-au lipsit evenimentele, așa că pentru o bună perioadă ne așteptăm la tot mai multe fotografii în care protagoniștii noștri preferați strălucesc pe covorul roșu în ținute special alese de cei mai în vogă stiliști. Astăzi facem o trecere în revistă a galelor de săptămâna trecută. 

Lily Bird, Nicole Kidman

Dintre zecile de tendințe vestimentare puse la dispoziție de marile case de modă, vedetele aleg întotdeauna lookuri care le pun perfect în valoare calitățile și personalitatea. Pentru că urmează sezonul festivalurilor, Nicole Kidman și Lily Bird au mizat pe ținute de inspirație boho, compuse din rochii lungi cu print floral sau cu broderii cu motive botanice și cu inserții din pene, care ne amintesc de pictorialele celor mai importante publicații ale anilor ’70. 

Chloe Sevigny, Hidi Klum

Chloe Sevigny și Heidi Klum au optat pentru culoare. Anul acesta, mai mult ca oricând, nuanțele puternice transformă orice look într-unul sofisticat, mai ales atunci când te bazezi pe liniile clasice ale unui costum masculin, așa cum a făcut supermodelul Heidi Klum, însă nici un look Old Hollywood nu se lasă mai prejos, mai ales când fusta asimetrică roz-bonbon dă atâta savoare întregii compoziții alese de Sevigny. 

Anya Taylor-Joy, Kate Middleton

La polul opus, Anya Taylor-Joy și Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, îmbrățișează albul pur și înregistrează două dintre lookurile noastre preferate. Într-o ținută Dior, frumoasa actriță Anya Taylor-Joy marchează una dintre cele mai frumoase apariții ale sale din toate timpurile, demonstrând încă o dată că simplitatea este cea mai bună variantă atunci când vorbim despre eleganță. 

Naomi Scott, Sienna Miller, Gustav Lindh

Și pentru că întotdeauna contrastele se atrag, nu putea lipsi negrul absolut din topul nostru. Naomi Scott și Sienna Miller, aflate la aceeași premieră, au purtat două outfituri all black compuse dintr-o rochie-statement decupată și o piesă-hibrid, inspirată de sacoul masculini la două rânduri de nasturi, extrem de rafinată. Oricât ne-ar plăcea elementele masculine în lookurile feminine, nu ne-am putut abține să nu observăm liniile perfecte ale costumului purtat de Gustav Lindh la evenimentul de lansare The Northman. Având un aer lejer, 70s, costumul cu sacou cu cordon și cu pantaloni evazați reprezintă una dintre cele mai sofisticate opțiuni masculine din ultimul timp.

Foto: hepta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts